Poznati sastavi za spektakl na Etihadu
FOTO: EPA

Manchester City - Real Madrid

Poznati sastavi za spektakl na Etihadu

Haris Zilić

Nastavlja se fudbalska noć nakon finala Kupa Bosne i Hercegovine. Na Etihadu nas očekuje revanš utakmica polufinala Lige prvaka.

Od 21 sat sastaju se Manchester City i Real Madrid.

Nema sumnje da će to biti prava fudbalska poslastica, a rezultat prvog meča u Madridu glasio je 1:1.

Dakle, večeras je sve otvoreno i u najavi imamo veliki meč.

Pobjednik večerašnjeg duela u finalu 10. juna u Istanbulu snage će odmjeriti protiv ekipe Intera.

Inter je u polufinalu eliminisao gradske rivale ekipu AC Milana.

Oglasi

Susret na Etihadu mnogi smatraju finalem prije finala jer su upravo Manchester City i Real Madrid vidjeli kao dva najozbiljnija kandidata za osvajanje Lige prvaka.

Sve navedeno garantuje 90 minuta uzbuđenja, a možda i više ako i večeras bude remi. Podsjetimo ne važi pravilo gola u gostima.

Poznati su sastavi timova za večerašnji susret.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

MANCHESTER CITY: Ederson, Walker, Ruben Dias, Stones, Gundogan, Haaland, Grealish, Rodri, De Bruyne, Bernardo Silva, Akanji.

REAL MADRID: Courtois, Carvajal, Eder Militao, Alaba, Kroos, Benzema, Modrić, Camavinga, Vlverde, Vinicus Junior, Rodrygo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi