6

Komentari (6)

user1687016614
The Gazz opet kenjaš fukaro
DOKTOR_GAZ_
Utakmica koja AR567ALA nije ucinila VELIKANOM..dok drugi timovi samaraju VELIKANE, ovi levati slave pobjedu protiv MRTVOG PSV-a..zato su tu gdje jesu..TRECI RAZRED EVROPSKOG FUDBALA, sa NULAEVROPSKIH TROFEJA..0, N U L A..kad pitas navijaca AR567ALA koji ti je EVROPSKI TROFEJ NAJDRAZI, on ti pocne pricati o PRODAJI DRESOVA...toliko..
Bosnian98
Au jarane, pa ti si slučaj za kakve dobre analize. Nije ovo uredu..
DOKTOR_GAZ_
Sram te bilo, psujea covjeku bez razloga..
DOKTOR_GAZ_
Pricamo o 0, N U L A EVROPSKIH TROFEJA..niko nije pricao o domacem prvenstvu..recimo Bayern je OSVOJIO LIGU SAPIONA sa SVIM POBJEDAMA, REAL i Barsa bez PORAZA..ali dzaba, ti si gup, ti pricas o NECemu sto nema VEZE SA TEMOM..
Tutumaca
Koje veze onda ima tvoj komentar na ligaske utakmice svaki put 0 europski trofeja a ono premier liga gubis se ko onana na golu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.