Da li ovaj snimak otklanja sve sumnje?

O čemu li su razgovarali Sarri i Ronaldo...

Da li ovaj snimak otklanja sve sumnje?

E. Škorić

Nešto nije u redu između Sarrija i Ronalda, trube danima mediji širom Evrope. Ronaldo ima lošu sezonu, šest golova u 14 utakmica, što i nije uobičajena cifra za 34-godišnjaka koji već godinama postiže 50 i 60 golova u sezoni...

Ronaldo je zamijenjen u posljednje dvije utakmice Juventusa, a duel s Atalantom je propustio zbog navodne povrede iako je prethodno odigrao dva meča za Portugal u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Sve to je dovelo do sumnje da odnos između Ronalda i trenera Maurizija Sarrija nije najbolji, mada se na posljednjem treningu pred meč s Atleticom u Ligi prvaka moglo vidjeti kako dvojac nekoliko minuta razgovara.

Nije poznato o čemu je dvojac razgovarao, no sada je bar jasno da razgovaraju, dok su ranije mediji tvrdili da ne postoji nikakva komunikacija između njih.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

konjo
o kladionici, Sarrija izvalio Napoli pa se zalio coek
1 2
burazengija
Ronaldo klima glavom i govori vidjet ces ti svog Boga .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi