Navijači Mladosti vodili ekipu do pobjede

Lijepa koreografija "Crvene Legije" danas u Kaknju

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su na svome terenu u veoma lijepoj atmosferi pred više od 1000 gledalaca pobijedili sarajevski Olimpic, te  su tako napravili veliki korak ka opstanku u Premijer ligi.

Tokom čitave utakmice domaći nogometaši imali su podršku par stotina domaćih pristalica, popularna "Crvena Legija" danas je napravila i sjajan dekor u Kaknju.

Pred sami kraj utakmice, domaći navijači su napravili bakljadu, te su na kraju zajedno s svojim igračima pjesmom proslavili veliku pobjedu njihovog kluba.

Navijači Mladosti su jedni od rijetkih kojima se ne može desiti da učestvuju u incidentima, njihova je parola da pjesmom i dlanovima pomažu svome klubu u postizanju što boljih rezultata. S toga ne čudi što na tribinama možemo vidjeti sve više male djece, koje roditelji vode na utakmice kako bi gledali svoj klub.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi