12

Komentari (12)

user1583752673
Milos1312
Koliko je bitno preci u drugo pretkolo LP niste ni svesni, a ulaskom u trece pretkolo LP si vec obezbijedio grupnu fazu konfederacijske lige. Imam osjecaj da ce se prvak obe sezone plasirati sljedecu sezonu u neko grupno takmicenje.
pero98
Sretno Rijeka.
Husrefbeg22
Vela halve vela kuvlete dokle smo dogurali u fudbalu. Gibraltar je za nas fudbalska velesila a tek Farska ostrva!!
nije.suplja
Rupa smo obicna, jos imaju obraza zvat u repku iz nase lige.. oj tugo tugo, odnijela te voda, pored mene zive sta ce tebi ona, jedva disem, ma pusti me vise, tugo tugo hejhejhej
Rastafarian
Rastafarian
Sreća pa postoje San Marino i Andora, neće BiH biti jedina bez kluba u grupama :) Šteta što Vatikan nema ligu, da nas je više..
kukuruz
Vatikan bi prošao dalje prije nas
Dzambo
Službeno je, imamo najgoru ligu u Evropi
bk123
Postajemo zadnja rupa u Europi....a duša nam je sve podcjenjivački gledat
Hamza123456789
Brate poslije svakog komentara se sve vise i vise slazem sa tobom,nikad nisam vidio da si nacionalnost spomenuo u razlike za nase i tvoje hajvane,svaka cast
bk123
Kakav nacionalista brate, znam tko sam i odakle sam. Svoje volim a tudje cijenim i poštujem...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.