Lineker: Da li neko stvarno misli da je postojao bolji fudbaler od Messija?
(Foto: EPA)

Pohvale za Argentinca

Lineker: Da li neko stvarno misli da je postojao bolji fudbaler od Messija?

Midhat Šljivak

Lionel Messi sinoć je ponovo blistao u pobjedi Barcelone nad Tottenhamom (2:4).

Argentinac igrama na početku ove sezone kao da želi dokazati da je nepravedno izostavljen sa spiska finalista za najboljeg fudbalera svijeta za ovu godinu, pa već od samog početka nove sezone igra na vrhunskom nivou.

Legendarni Gary Lineker sinoć je komentarisao igru Messija i smatra da nijedan fudbaler mu nije ni blizu.

"Iskreno, da li neko stvarno misli da je ikad postojao bolji fudbaler od Messija? Ozbiljno?", upitao se Lineker, a zatim je odgovorio i jednom pratitelju na Twitteru koji ga je upitao 'zašto na takav način ponižava Ronalda'.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Lineker je ponovo dao jako zanimljiv odgovor.

"Obožavam Ronalda i mislim da je stvarno veliki igrač. Ipak, nije ni blizu tako dobar fudbaler kao Messi. Postigao je dosta golova, ali fudbal je više od toga. Messi je drugi nivo", poručio je Lineker.

Top Komentari

Neka Messi dode u Italiju i zaigra u Seriji A pa vidimo kakav ce nogmetas biti, kao sto je to vec uradio Ronaldo.
7 32
Konj konjski
Hvala Bogu da neko nesto pametno kaze od ovih bivsih fudbalera
17 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi