Glasajte za našeg Edina: Džeko u prejakoj konkurenciji za igrača kola

Dobra partija nije prošla nezapaženo

Glasajte za našeg Edina: Džeko u prejakoj konkurenciji za igrača kola

Roma je prije dva dana na domaćem terenu pregazila Viktoriju Plzen sa 5:0 u okviru grupne faze Lige šampiona, a blistao je Edin Džeko koji je postigao tri pogotka.

Bio je to prvi hat-trick za jednog igrača Rome u historiji Lige prvaka, ali i za jednog Bosanca i Hercegovca, a sjajna partija nije prošla nezapaženo ni od strane UEFA-a.

Naime, Evropska kuća fudbala je Dijamanta uvrstila u konkurenciju za najboljeg igrača 2. kola. Osim njega, tu su još Paulo Dybala i Neymar, koji su također postizali hat-trickove, kao i Leo Messi koji je dva puta zatresao mrežu Tottenhama.

Inače, Dijamant je sada drugi najbolji strijelac Lige prvaka jer nakon dva kola ima tri gola, a prvi je Leo Messi sa čak pet golova. Osim Džeke, po tri gola su postigli Dybala i Neymar.

Glasati za našeg Dijamanta možete na OVOM linku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

struja
Ko je gledo sinoc Mesija moze samo da kaze on je prvi pa pet prazni mjesta do slijedeceg.
3 9
amer9966
poslije onakve partije neymara tesko bgm
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi