Lineker "uništio" Musleru i Mbappea na Twitteru

Ponovo se oglasio

Lineker "uništio" Musleru i Mbappea na Twitteru

M. Šljivak

Gary Lineker svojim komentarima na Twitteru izaziva veliku pažnju.

Legendarni engleski fudbaler ne miruje ni tokom Svjetskog prvenstva, a danas je poprilično žestok bio prema golmanu Urugvaja Fernandu Musleri, te reprezentativcu Francuske Kylianu Mbappeu.

Muslera je direktan krivac za drugi gol kojeg je postigao Antoine Griezmann, a lopta mu je ispala iz ruku i otišla u mrežu, baš kao golmanu Liverpoola Lorisu Kariusu u finalu Lige prvaka.

Nakon toga je engleski tim tvrdio da je Nijemac branio sa potresom mozga, a Lineker se na Twitteru upitao:

"Je li i Muslera branio sa potresom mozga"?.

Ubrzo je međutim iz nepoznatog razloga ovaj tweet izbrisao.

Također, nakon što je fudbaler PSG-a Kylian Mbappe lagano pao nakon jednog duela, Lineker se sjetio da mladi fudbaler igra u istom timu sa Neymarom.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ne mogu ni da zamislim gdje je Mbappe naučio ovo", napisao je Lineker, aludirajući naravno na pretjeranu reakciju prilikom pada Mbappea, što je svojstveno Neymaru.

Top Komentari

muha
Nije on jedini na twitteru koji je uporedio tu dvojicu glumaca.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti