Ko će zamijeniti Ronalda? Pet igrača na listi želja Real Madrid

Portugalac sve bliže odlasku

Ko će zamijeniti Ronalda? Pet igrača na listi želja Real Madrid

Endin Čaušević

U prethodnih nekoliko dana uveliko se priča o tome da će Cristiano Ronaldo napustiti Real Madrid, a navodno je Juventus već spremio ponudu za jednog od najboljih igrača svijeta.

Ronaldo je u Real Madrid stigao prije devet godina, a s kraljevskim klubom u više navrata osvojio je sve što je mogao. Ipak, u posljednje vrijeme se više priča o tome da će Portugalac napustiti Santiago Bernabeu, a ugledna Marca jučer je objavila da je Juventus spremio već ponudu od 120 miliona eura.

Čak je i Florentino Perez sazvao hitan sastanak u prostorijama kluba što dovoljno govori o ozbiljnosti ove situacije. Perez želi da čuje mišljenje Ronalda, odnosno da li on želi da napusti Real Madrid. Ukoliko Portugalac poruči da je vrijeme za rastanak očekuje se da mu Perez neće praviti probleme.

U Real Madridu već lagano počinju razmišljati šta će biti nakon što Ronaldo napusti klub, a već se pravi lista igrača koji bi mogli zamijeniti ovog igrača. Na listi želja Kraljeva nalazi se pet fudbalera, a to su Eden Hazard, Kylian Mbappe, Harry Kane, Neymar i Antoine Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marca je večeras objavila da je Perezova prva želja Neymar, ali da je svjestan da će uspjeti dovesti Brazilca iz PSG-a. Također, u posljednje vrijeme s Kraljevima se najčešće povezuje Mbappe, no i to je još uvijek samo jedna u nizu brojnih špekulacija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

protiv modernog fudbala
zakaric
2 0
gladijajator
Tino Sven Susic....
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi