Lingard odbio transfer u Arsenal

Arteta poslao ponudu, ali...

Lingard odbio transfer u Arsenal

Esmer Oštraković

Prije nekoliko dana se pojavila informacija kako će Jesse Lingard svoju karijeru nastaviti u Arsenalu.

Od toga, kako stvari stoje neće biti ništa, a to je želja samog igrača.

Naime, kako prenose engleski mediji, Arsenal je poslao ponudu za Lingarda jer ga Arteta vidi kao savršeno pojačanje za svoj vezni redi.

Ipak, nogometaš je odbio potencijalni transfer u Arsenal jer želi ostati u Manchester Unitedu i izboriti se za svoje mjesto u početnom sastavu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo je još jedno pojačanje koje je propalo za Arsenal nakon što je prije nekoliko dana Upamecano izjavio da neće pojačati tim iz Londona.

Top Komentari

Red
Nece on da se bori za svoje mijesto,davno ga je izgubio i nema sanse da ga vrati. Ugovor mu istice 2021, tako da bice vise para ukoliko se ne bude placao transfer klubu, nego igrac dobije kes ;)
0 2
Mele
Ovo ako je pojacanje za vezni red, bas u p , m ,, i klub i sve. Zivio gazija i 89senal,, ha haa,,,,
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi