Lingardova statistika u 2019. je blago rečeno očajna

Nevjerovatno zaista

Lingardova statistika u 2019. je blago rečeno očajna

S. Grebović

Manchester Unitedu ni ove kao ni prethodnih sezona ne cvjetaju ruže, jer se nalaze na preskromnoj osmoj poziciji sa svega 25 osvojenih bodova.

Uzrok loše sezone Uniteda možemo naći i u lošoj formi njihovih napadača, koji muku muče sa realizacijom. Skoro duplo golova više od njih postigli su njihovi gradski rivali, koje su Crveni đavoli savladali prije par kola u gostima sa 2:1.

Poraz u prošlom kolu protiv fenjeraša Watforda poništio je pomenuti trijumf, tako da je pred Solskjaerovim izabranicima novi početak.

Najbolji primjer pomenutog problema je Jesse Lingard koji u 2019. godini, vjerovali ili ne nije postigao ni jedan jedini gol u Premier ligi, niti je upisao asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Posljednji put je mrežu zatresao prije više od godinu dana, na gostovanju u Cardiffu kada su slavili sa 5:1, što je ujedno bio i debi za Olea Gunnara Solskjaera.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Selmir
Shaw, jang lingard, matic. Kao i solskear izbaciti iz Man utd. A posebno lingard i jang to su anti talenti zato krivim solskera koji stalno grijesi. Ole svaka tebi cast poima ti nemas..
1 2
Mirsad1705
Edija Vudvorda, prvog udaljiti od fudbala, a zatim sve pomenute, plus Pogbu, jer i sa njim i bez njega, Junajted igra isto - očajno.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi