"Ako Messi od vas traži da idete u rat  za njega, onda to učinite bez pitanja"
Foto - EPA

De Paul sasvim jasan

"Ako Messi od vas traži da idete u rat za njega, onda to učinite bez pitanja"

M. Šljivak

Lionel Messi je sa Barcelonom osvojio apsolutno sve što je mogao.

Trofeji su stizali gotovo svake sezone, ali ono što mu je možda i mala mrlja u velikoj karijeri su konstantni neuspjesi sa selekcijom Argentine.

Nije Messi gotovo nikada imao pravu ekipu koja bi mogla stići na tron svijeta. Bili su blizu 2014. godine, ali je Njemačka bila bolja.

Bez obzira na sve Leo ima veliko poštovanje saigrača iz reprezentacije, a o svemu dovoljno govore riječi igrača Udinesea i još jednog Gaučosa Rodriga De Paula.

"Kada vam je Messi kapiten i ako traži da idete u rat za njega, onda to učinite bez pitanja", poručio je De Paul.

Messi će imati barem još jednu šansu da Argentinu odvede na svjetski tron za dvije godine, a titula prvaka svijeta bi ga odvela u besmrtnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi