Messi je u tunelu imao poprilično oštar nastup sa sudijom

Odlučio je da prigovori

Messi je u tunelu imao poprilično oštar nastup sa sudijom

Midhat Šljivak

Lionel Messi je bio itekako frustiran nakon što je sudija Carlos del Cerro Grande isključio Clementa Lengleta na utakmici protiv Celte Vigo.

Desilo se to u finišu prvog dijela. Lenglet je laktom zakačio protivničkog fudbalera, a sudija nije imao dileme i odlučio je da defanzivcu katalonskog kluba pokaže put u svlačionicu.

Promjene odluke nije bilo, ali je ovaj potez sudije razbijesnio Lionela Messija. Zvijezda Barcelone u tunelu odlučila da prigovori sudiji zbog ove odluke.

Pokazivao je Messi šta se zaista desilo. Uzeo je sudijsku ruku kako bi to pokazivao, a to se nije dopalo Del Cerro Grandeu i on je Messija upozorio da to ne radi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju se Leo uspio smiriti, ali njegova dužnost kao kapitena je da prigovara za ovakve stvari, a to je i učinio.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi