Roštilj, Copa America i reprezentacija: Messi imao nezaboravnu proslavu 34. rođendana

Saigrači se baš potrudili

Roštilj, Copa America i reprezentacija: Messi imao nezaboravnu proslavu 34. rođendana

E. Čaušević

Lionel Messi nalazi se s reprezentacijom Argentine u Brazilu gdje učestvuju na Copa Americi.

Messi se jučer našao u centru pažnje sportske javnosti jer je proslavio svoj 34. rođendan, a dobio je veliki broj čestitki iz cijelog svijeta.

Nema dileme da je Messi jedan od najboljih igrača svih vremena, ali jasno je da se i on lagano bliži finišu svoje karijere.

U Barceloni nestrpljivo čekaju da se ozvaniči njegov ostanak jer Messijev ugovor s Barcelonom ističe za šest dana.

Međutim, čini se da je Messiju trenutno prioritet da s reprezentacijom ostvari što bolji rezultat na Copa Americi, te konačno uspije osvojiti trofej u dresu Argentine.

Messiju je važno da je atmosfera u reprezentaciji što bolja i jučer je sa svojim saigračima odučio da proslavi svoj rođendan.

On je organizovao roštilj i druženje za svoje saigrače, a potom je objavio video na Instagramu i mnogi njegovi fanovi bili su oduševljeni kako je sve to izgledalo skromno.

Prije toga saigrači su iznenadili Messija jer su mu ušli u sobu u ponoć kako bi mu donijeli kolač i čestitali rođendan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi