Malo se popilo: Kamere snimile šta su igrači Barcelone pjevali na roštilju kod Messija

Druženje ekipe

Malo se popilo: Kamere snimile šta su igrači Barcelone pjevali na roštilju kod Messija

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone u nedjelju su u gostima pobijedili Valenciju (3:2) i ostali u borbi za prvaka Španije, a Lionel Messi je odlučio da organizuje druženje sa saigračima pred odlučujuće utakmice.

Katalonci su nedavno doživjeli šokantan kiks protiv Granade, ali uspjeli su u nedjelju da slave na teškom gostovanju u Valenciji sa 3:2. Ovaj tim ponovo je do pobjede vodio Lionel Messi koji je postigao dva gola na Mestalli.

Messi je jučer odlučio da organizuje druženje sa svojim saigračima pred najvažnije mečeve u sezoni. Argentinac je u svom domu organizovao roštilj i pozvao je sve saigrače da dođu.

Njegov cilj je da se ekipa što bolje zbliži pred preostale četiri utakmice La Lige u kojoj Barca ima šanse da postane prvak. Već za vikend ovaj tim očekuje veliki derbi protiv lidera Atletico Madrida koji bi mogao odlučiti dosta toga.

Messi je pozvao sve saigrače da dođu na roštilj, a očekivano tu nije bio niko iz stručnog štaba. Na druženju je bio i Miralem Pjanić koji je odlučio da kod Messija dođe taksijem.

Oglasi

Španski mediji objavili su da su se igrači Barcelone dobro zabavili jučer, a novinari su se jako brzo okupili ispred Messijeve kuće kako bi pokušali doći do neke ekskluzive.

Na Twitteru je španski "GOL" objavio da se tokom zabave moglo čuti kako igrači Barcelone pjevaju "Campeones, campeones, ole ole ole" i očito su uvjereni da će na kraju sezone postati prvaci Španije.

[twitter]https://twitter.com/LigaSantandarg/status/1389280932444741636[/twitter]

Španski mediji su već digli "prašinu", smatrajući da ovakva okupljanja nisu primjerena u vrijeme pandemije koronavirusa.

Oglasila se i katalonska vlada koja je rekla da igrači poštuju mjere jer je samo na okupljanju bio tim Barcelone, odnosno igrači koji i na treninzima i u kampu Barcelone borave zajedno, ali će svakako morati u srijedu obaviti testove na koronavirus.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ako Katalonci uzmu titulu to će biti i novi trofej u karijeri za našeg Miralema Pjanića, koji je titule već osvajao u dresu Juventusa koji je prethodnih godina dominirao u Seriji A.

Pjanić nema značajnu minutažu ove sezone u dresu Barcelone pa je i njegova sudbina na Nou Campu neizvjesna po završetku sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Ma jok, to oni još slave Copa Del Rey :)
5 0
Hix
Nema rostilja bez Thompsona
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi