Koeman o partijama Messija: Gledam ga svaki dan, želi da bude vođa

Za sada nije na nivou Argentinac

Koeman o partijama Messija: Gledam ga svaki dan, želi da bude vođa

S. Mlaćo

Barcelona je sasvim neočekivano poražena od Getafea za vikend.

Sjajni Argentinac i kapiten Lionel Messi nije dobro krenuo u sezonu, što je vidljivo. Postigao je samo jedan pogodak, te dodao dvije asistencije. Trener Barce Ronald Koeman prokomentarisao je Messijeve igre.

“Možda mu je potrebno još vremena, ali bi mogao da bude bolji. Ali gledam ga svaki dan, srećan je i želi da igra i bude vođa tima. Ne mogu da se požalim. Mislim da nije imao ni sreće. Ne sumnjam u njegove nastupe, siguran sam u njega“, kazao je Koeman.

Barcu sutra očekuje meč Lige prvaka protiv mađarskog Ferenca, a Messi bi mogao na klupu kako bi što spremnije dočekao duel sa Real Madridom.

Priliku bi tako od prve minute prema najavama trebao dobiti bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Top Komentari

realno_govoreci
Sve je isto samo drugi trener . Da dodje jedan Bajern ponovo bi demolirao Barcu.Imaju isti problem kao i Real ,previse starih igraca koji su nedodirljivi u početnih 11 a dovode se neka pojačanja i nikome nije jasno zašto. Sve dok se iz temelja ne izmjene nema ni promjene.Barca je veliki klub ali mozda moraju koju godinu se strpiti dok ne izadje nova generacija poput Inieste,Xavia,Puyola,Messia itd.Zspostsvili su svoju skolu koja im je sve dobro donijela
1 2
Mele
Imaju previse dobrih igraca, iz te skole, ali poneki samo dobije sansu.Xavi Simons, ode u Psg, Ansu dosao sa 16, pa vec igra za prvi tim.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi