"Messi mi izgleda pogubljeno u PSG-u jer oni ne znaju kako da ga koriste"

Schuster o Argentincu

"Messi mi izgleda pogubljeno u PSG-u jer oni ne znaju kako da ga koriste"

E. Čaušević

Lionel Messi je ljetos bio primoran da napusti Barcelonu i karijeru je nastavio u dresu PSG-a.

Messi je imao namjeru da produži ugovor s Barcelonom u kojoj je proveo cijelu dosadašnju karijeru, ali zbog finansijskih problema na kraju mu katalonski klub nije mogao ponuditi nastavak saradnje.

To je šokiralo navijače Barcelone koji su bili sigurni da Messi ostaje u klubu do kraja karijere, ali se to nije desilo.

Ubrzo nakon toga Argentinac je potpisao dvogodišnji ugovor s PSG-om gdje trenutno ne pruža partije koje smo navikli gledati od njega dok je bio u dresu Barcelone.

Messi je uspio zabiti tek jedan pogodak u dosadašnjem dijelu sezone, a jasno je da mu još uvijek treba vremena da se navikne na svoj novi tim.

O tome je pričao i njemački stručnjak Bernd Schuster koji je poručio da je najveći problem što Mauricio Pochettino ne zna još uvijek kako da koristi Messija na pravi način.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Barcelonu je napustio fudbaler koji je ispisao najsjajnije stranice historije kluba i otišao je u ekipu koja ne igra za njega. Leo Messi mi izgleda pogubljeno u PSG-u. Oni još uvijek ne znaju kako da ga koriste", rekao je Schuster.

Messi je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao pet utakmica u dresu Parižana i postigao je jedan pogodak.

Top Komentari

Klicko
A kome se on ima dokazivati vise.Dokazao se on yebajuci mali penal madrid 15-tak godina zadnjih.
4 7
Sars33
Aj ne serite, prije koji dan ste napisali slican clanak, kao Lukaku je dobar igrac, ali njega ne znaju da koriste. Ako je svjetski igrac znat ce igrat gdje god, a ne tu ne znaju kako da ga koriste, on se sam mora znati snaci, igrati i slicno. Eno Ronaldo gdje god ode donese ba r jednu titulu, uso u manchester izdominiro, nisu neki golovi, ali gol je gol
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti