Godinama ljuti rivali, a sada saigrači? "Da, to je nešto što bi svi htjeli vidjeti"

Ronaldo ide u PSG?

Godinama ljuti rivali, a sada saigrači? "Da, to je nešto što bi svi htjeli vidjeti"

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo ima neizvjesnu budućnost u Manchester Unitedu nakon dolaska Erika ten Hagana trenersku klupu.

Nekoliko stranih medija nedavno je napisalo kako Portugalac želi napustiti Old Trafford ovog ljeta. Najpopularnija varijanta je Roma, gdje bi se napadač ponovo susreo s Joseom Mourinhom koji mu je bio trener u Real Madridu. 

Međutim, Ronaldu su nedavno savjetovali da ode u PSG. Prijedlog je stigao od Paula Mersona, fudbalera s preko 300 nastupa u dresu Arsenala.

"Revolucija Erika ten Haga ne može započeti dok Ronaldo ne napusti Manchester United, po mom mišljenju. A Ronaldo neće osvojiti naslov na Old Traffordu, pa koja je svrha ostajanja? Nije mu preostalo mnogo godina za važne pobjede i trofeje.

Zamislite ga s Messijem u PSG-u. Proveli su mnogo godina zajedno kao suparnici. Bilo bi zabavno vidjeti ih kao saigrače na kraju karijere. A priča se i da Neymar napušta PSG, pa bismo mogli vidjeti ofanzivni trojac koji čine Messi, Ronaldo i Mbappe!

Bio bi to Harlem Globetrotters (američki egzibicioni košarkaški tim, op. a.), ali to je ono što PSG radi, a Ronaldo će sigurno ponovno osvojiti važne trofeje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

To je vjerojatno najbolje mjesto za njega. I gledala bi ih na TV-u cijela planeta, jer bi svi željeli vidjeti tako nešto", rekao je Merson, prenosi Mirror.

Da li će zaista do ovoga doći, ostaje da vidimo. No, nije da nije istina ono što je Merson rekao. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nuks
Ima logike
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi