Djevojčica iz Gane poslala emotivno pismo Messiju

Sve je sada uzalud

Djevojčica iz Gane poslala emotivno pismo Messiju

Edmir Škorić

Lionel Messi je od danas stanovnik Pariza i čeka se samo još da potpiše ugovor s PSG-om.

Argentinac je od 1. jula slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Barcelonom. Katalonci nisu uspjeli da ga registruju zbog financijskih problema, pa je klub prije nekoliko dana saopštio da je vrijeme da Messi ode nakon 21 godine.

Izgledalo je jako šokantno, naročito za navijače Barcelone, neki su se nadali da se to ipak možda neće dogoditi, no sada je jasno da je on novi igrač PSG-a.

Neki se i dalje ne mire s tim, a jedna djevojčica iz Gane poslala je pismo u kojem je napisala da je njen otac pao u očaj zbog svega što se dešava proteklih nekoliko dana.

Napisala je da je njen otac plaćao određeni TV paket samo kako bi gledao utakmice Barcelone i Messija, no sada će prestati da plaća isti jer "više nema potrebe za tim".

"Rekao je da više neće plaćati zbog toga što si otišao. Neću moći da gledam crtane filmove zbog toga. Zašto si otišao? Nemoj da ideš da bih mogla ponovo da gledam "crtaće". Želim ih nazad, gospodine Lionele Messi", napisala je devojčica iz afričke države.

Vjerujemo da to pismo neće ni doći do Messija i da je apel djevojčice uzaludan.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Messi će sutra biti predstavljen kao veliko pojačanje PSG-a, a potpisat će ugovor na dvije godine.

Prije njega viceprvak Francuske je kupio Hakimija, a besplatno doveo Sergija Ramosa, Donnarummu, Wijnalduma...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...hahahahahahahah,dijete misli izvuci koju paru od ovog jevreja,bas je naivna.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi