Messi i za fotografe imao "dribling", a o fotografiji iz tunela Parka prinčeva priča cijeli svijet

Pao mu teret s leđa

Messi i za fotografe imao "dribling", a o fotografiji iz tunela Parka prinčeva priča cijeli svijet

E. Čaušević

Lionel Messi oprostio se sinoć od PSG-a na proslavi titule prvaka Francuske, ali s Parka prinčeva najbolji svih vremena je ispraćen na sramotan način. Ekspresno je otišao u svlačionicu, a na putu ka tunelu fotografi su se skupili kako bi uhvatili taj trenutak, ali nisu očekivali da Messi i za njih ima poseban "dribling".

Messi je odlučio da na kraju ove sezone napusti PSG nakon što mu istekne ugovor jer nije s Parižanima htio produžiti saradnju.

Jučer je i PSG potvrdio da Messi igra svoju posljednju utakmicu u dresu tog kluba. PSG je sinoć poražen od Clermonta, ali rezultat je ubrzo pao u drugi plan jer su igrači domaćeg tima s navijačima proslavili novu titulu prvaka Francuske.

Messi je ponovo bio u centru pažnje, ali mnogima je tužno što se Argentinac na takav način oprostio od PSG-a.

Dobio je žestoke zvižduke već na samom početku, te svaki put kada bi bio u kontaktu s loptom navijači PSG-a su mu zviždali. Messi je ostao da sa saigračima pozira s titulom prvaka, a zatim je napravio potez koji je mnoge iznenadio.

Argentinac nije htio slušati više zvižduke i uvrede s tribina i odlučio da ode u svlačionicu, a ispred tunela skupio se i veliki broj fotografa koji su htjeli da zabilježe taj trenutak.

Oglasi

Messi je i za njih imao "poseban dribling" i uspio je nekako da ih prođe dok još mnogi od njih nisu uspjeli da naprave fotografiju koju su željeli.

Također, u centru pažnje našla se i fotografija nakon što je Messi po posljednji put u dresu PSG-a ušao u tunel i krenuo ka svlačionici.

Ovaj put Argentinac je bio nasmijan i čini se sretan što konačno završava svoju avanturu u Parizu gdje ga nisu poštovali onako kako je on to zaslužio, a osmijeh najbolje pokazuje koliko mu je pao osmijeh s lica kada je izašao s terena.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sada mnogi nestrpljivo čekaju Messijevu odluku oko nastavka karijere. Na stolu ima ponude Barcelone i nevjerovatnu bogatu ponudu iz Saudijske Arabije i uskoro bi trebao donijeti svoju odluku.

Mnogi se nadaju povratku Messija u Barcelonu jer i on sam ima želju da igra barem još jednu sezonu na najvećem nivou. No, dvogodišnji ugovor vrijedan 1.2 milijardi eura je zaista teško odbiti i sigurno je da Messiju neće biti lako donijeti odluku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi