Kylian Mbappe je silno želio da Messi iz Pariza ode u velikom stilu, a zatim bruka legende

Leo nije pogodio zicer

Kylian Mbappe je silno želio da Messi iz Pariza ode u velikom stilu, a zatim bruka legende

M. Šljivak

Lionel Messi večeras igra svoj posljednji meč u dresu PSG-a. Duel protiv Clermonta Argentinac je počeo od prve minute, a u 54. minuti susreta uspio je promašiti nešto što je u karijeri uglavnom zabijao.

Lionel Messi napušta PSG. Meč protiv Clermonta mu je posljednji u dresu pariškog kluba, a Kylian Mbappe je silno želio da Leo ode u velikom stilu.

Igrala se 54 minuta meča kada je Messi imao jedan od najvećih promašaja od dolaska u PSG. Ovakve stvari je kroz karijeru uglavnom lagano završavao.

Mbappe je projurio pored odbrane Clermonta. Nije želio sam završiti akciju već je odlučio dodati loptu Messiju koji je bio u naletu.

Lopta je bila jako dobra, Argentinac je došao jedan na jedan s golmanom Clermonta, ali zatim je uslijedio promašaj za pamćenje. Leo je loptu poslao preko gola.

OVDJE pogledajte ovaj zaista nevjerovatan promašaj Lionela Messija kojem se ovakve stvari u karijeri nisu često dešavale.

Oglasi

Treba istaći da je i večeras argentinski čarobnjak dobio brojne zvižduke od strane navijača PSG-a. Prvo se to desilo kod najave tima, a potom i pri dodirima s loptom.

Leo se prije ovog meča oglasio i zahvalio je klubu na svemu što je učinio za njega u prethodne dvije godine.

"Hvala klubu, gradu Parizu i njegovim stanovnicima za ove dvije godine. Želim im sve najbolje u budućnosti", poruka je Lionela Messija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Messiju je ovo 75. meč u dresu pariškog kluba i ima učinak od 32 gola i 35 asistencija.

Vidjet ćemo hoće li Argentinac do kraja večerašnjeg duela postići pogodak ili asistirati i tako povećati učinak u dresu Parižana na oproštaju.

Top Komentari

Chelsea1
E moj Mbape skim ti igras
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi