Messi u Kataru imao okršaj protiv robota, svi su čekali da zabije gol, ali se nije proslavio

Sezona za zaborav

Messi u Kataru imao okršaj protiv robota, svi su čekali da zabije gol, ali se nije proslavio

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a prethodnih dana boravili su na kratkom odmoru u Kataru.

Oni su bili gosti u Kataru gdje su posjetili i Olimpijski muzej, a tokom ove posjete u centru pažnje našao se Lionel Messi.

Messi je dobio zadatak da pokuša savladati robota koji je bio na golu i samo rijetki uspjeli su da mu postignu gol.

Mnogi su očekivali da će i Messi poslati loptu u mrežu, ali se to na kraju nije desilo i Argentinac je postao meta ismijavanja na društvenim mrežama zbog toga.

Messi je silovito šutirao, ali je robot uspio da zaustavi njegov udarac. Messi ove godine nije bio ni blizu svog nivoa jer je zabio samo šest golova u Ligue 1 što je njegov daleko najgori učinak u zadnjih 15 godina.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Da se ne nalazi baš u najboljoj formi pokazao je i ovaj video, a mnogi njegovi kritičari su jedva dočekali da ga zbog toga počnu prozivati na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije