Poznato na koji način je Mbappe javio Florentinu Perezu da neće doći u Real Madrid

Ostaje član PSG-a

Poznato na koji način je Mbappe javio Florentinu Perezu da neće doći u Real Madrid

E. Čaušević

Kylian Mbappe odlučio je da ostane u PSG-u i produži ugovor s ovim klubom.

Francuski mediji objavili su danas da je Mbappe odlučio da se predomisli u posljednji trenutak i odbije ponudu Real Madrida, te će ostati i naredne tri sezone član PSG-a.

Navodno, Mbappe će svoju odluku saopštiti već večeras nakon meča protiv Metza, a zvanični potpis ugovora će biti upriličen u narednim danima na Parku prinčeva.

Mbappe se već mjesecima povezivao s prelaskom u Real Madrid i činilo se da je tu sve završeno. Očekivalo se da će na kraju sezone preći u kraljevski klub kao slobodan igrač, ali se predomislio.

Došlo je do nekih problema prilikom pregovora oko ugovora s Kraljevima zbog čega je Mbappe ponovo dao šansu PSG-u. Parižani su to spremno dočekali i ponudili su mu uslove koje jednostavno nije mogao da odbije.

Mnogi francuski mediji su objavili da je Mbappe već saopštio čelnicima PSG-a da će ostati što je izazvalo erupciju oduševljenja u redovima prvaka Francuske.

Također, ugledni novinar Fabrizio Romano je objavio danas da je Mbappe već svoju odluku saopštio i Real Madridu. On navodi da je Mbappe kontaktirao direktno Florentina Pereza i rekao mu da će potpisati novi ugovor s PSG-om.

Mbappe je htio lično da svoju odluku saopšti Perezu kako ne bi saznao preko medija, a kako je predsjednik Reala na sve to reagovao i dalje je tajna.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Perez je uložio mnogo truda da dovede Mbappea i nadavno je čak obećao navijačima da je sve završeno i da se Francuz neće predomisliti, ali se to na kraju upravo desilo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Šteta za njega da nikad u životu neće zaigrati za svoj omiljeni klub Real Madrid samo radi love. Dovoljno govori o njemu i njegovoj mami.
13 3
axel42
PSG vcrs pravi žurku zbog igrača kojeg su lovom prisilili da produži ugovor a njegov najveći san je igrati za Real. Zamisli imaš igrača u ekipi za kojeg se zna da mu je san Real Madrid! Koliko nisko moraš pasti!
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi