Navijači PSG-a u ekstazi nakon što su vidjeli šta Messi i Mbappe rade na treningu

Fantastično sarađuju na terenu

Navijači PSG-a u ekstazi nakon što su vidjeli šta Messi i Mbappe rade na treningu

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a nalaze se trenutno na pripremama u Japanu gdje će odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica.

Parižani su nedavno otputovali u Japan i jučer su odradili trening koji je bio otvoren za navijače i oni su mogli uživati u potezima zvijezda prvaka Francuske.

U centru pažnje na ovom treningu bili su Lionel Messi i Kylian Mbappe koji su oduševljavali navijače na tribinama svojim potezima.

Messi i Mbappe su imali nekoliko fantastičnih poteza na ovom treningu, a navijači PSG-a oduševljeni su kako tandem francuskog kluba funkcioniše na terenu.

[twitter]https://twitter.com/RoyNemer/status/1549239785369255938[/twitter]

U narednoj sezoni se očekuje od PSG-a da bude među glavnim favoritima za osvajanje Lige prvaka, a ukoliko Messi i Mbappe nastave ovako sarađivati teško da će ih neko moći zaustaviti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi