Wanda otišla na sastanak, pa ekspresno dogovorila Icardijev transfer

Napušta PSG

Wanda otišla na sastanak, pa ekspresno dogovorila Icardijev transfer

E. Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi ovog ljeta gotovo sigurno će napustiti PSG.

Icardi je postao višak u ekipi francuskog kluba i već odavno je svima jasno da ćemo Argentinca u narednoj sezoni gotovo sigurno gledati u dresu nekog drugog kluba.

Kako se špekuliše već nekoliko sedmica čini se da je Icardijev glavni cilj da se vrati u Italiju, a interes za njega pokazalo je nekoliko klubova iz Serije A.

Iako se prije nekoliko dana pojavila priča da bi Icardi mogao da potpiše za Juventus čini se da od toga nema ništa. La Gazzetta dello Sport objavila je da je Wanda već dogovorila Icardijev transfer i jasno je da to neće biti Juventus.

Navodno, već sada je svima jasno da će Icardi karijeru nastaviti u dresu Monze koja se nakon 40 godina konačno uspjela vratiti u Seriju A.

Icardi će biti ogromno pojačanje za Monzu s kojom bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor, te će biti daleko najplaćeniji igrač ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Wanda je obavila nekoliko razgovora sa Adrianom Gallianijem s kojim je imala i sastanak prije nekoliko dana, te je Icardi pristao da dođe u Monzu jer mu se svidio projekat kluba. Jedina dilema je kako će Monza dogovoriti uslove transfera s Icardijem.

Italijanski klub će ga pokušati dovesti na posudbu, ali ukoliko PSG to odbije onda će morati izdvojiti za Argentinca oko 15 miliona eura.

Promo

Top Komentari

Husrefbeg22
zavrsila posao onom stvari
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi