Messi uzeo mobitel u ruke i napravio 'neoprostiv grijeh'
Foto - EPA

Greške se dešavaju

Messi uzeo mobitel u ruke i napravio 'neoprostiv grijeh'

Midhat Šljivak

Lionel Messi napustio je Barcelonu u ljeto 2021. godine.

Nakon što je nije postigao dogovor s klubom o produžetku saradnje Messi se odlučio na odlazak i postao je član PSG-a.

U posljednje vrijeme se često spominje mogućnost da će se Leo vratiti u Barcelonu. Navodno bi se to trebalo desiti u ljeto naredne godine.

Ipak, određeni broj navijača neće Messija dočekati na pravi način zbog onog što je legendarni Argentinac napravio nakon utakmice protiv Intera na Camp Nou.

Messi je naravno pratio meč, a zatim je uzeo mobitel u ruke po završetku utakmice. Ostavio je 'like' koji se navijačima Barcelone nije dopao.

Njegov saigrač iz reprezentacije Argentine Lautaro Martinez proslavio je bod s Camp Noua na Instagramu. Objavio je nekoliko fotografija i dobio je ogroman broj 'likeova'.

Oglasi

Među njima je bio i 'like' od Lionela Messija. Legenda Barcelone na taj način je podržala Lautara i to se nije dopalo određenom dijelu navijača katalonskog tima.

Mnogi od njih tvrde da je Leo napravio 'neoprostiv grijeh'. Smatraju da kao legenda kluba koji mu je sve dao ne bi trebao raditi ovakve stvari bez obzira na činjenicu da mu je Lautaro saigrač iz nacionalnog tima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Barcelona je u ozbiljnom problemu pred nastavak sezone u Ligi prvaka. Dva kola prije kraja moraju dobiti utakmice protiv Bayerna i Viktorije Plzen i očekivati da Inter ne osvoji tri boda protiv istih rivala.

Teško je očekivati da će Barca imati ogromnu sreću da im se sve poklopi i realno je da će Katalonci ponovo igrati Evropsku ligu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Nema nikakve veze, niko mu ne zamjera. Messi je davno nagovjestio kako će Barcelona za nekoliko godina shvatiti šta su oni u proteklom periodu sve učinili, koliko trofeja su donijeli itd. Dan kada Xavi i Laporta shvate da Busqets, Pique, Alba i Roberto ne mogu više igrati za Barcelonu, tog dana će stvari krenuti na bolje. Sva poniženja dozivljena u zadnjih pet godina su dobrim dijelom zasluga njih četvorice.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi