10

Komentari (10)

Masina
miki30
Kakav najbolji nogometaš svih vremena, šta je vama ljudi? Kakav Messi i racku, otkad vi pratite fudbal? U top 10 najboljih svih vremena ok, al najbolji malo morgen. Nema on tih bitnih titula za takvo nešto, jbt zlatne lopte.
MUFCDOGROBA
Jel se bodes ti? Ne eto Ronaldo je 1. Nemoj pricati tu za neke titule nit sta spominjat ne gleda se ko je najbolji tim nego koji je najbolji igrac (pojedinac) u ovom slucaju po svemu Messi sije ostale. Budi realan malo...
miki30
Opet se vi za Ronalda kačite. Pa kakav Ronaldo ba, kakav Messi. Solidne karijere, hrpa golova, kod ovog drugog doduše i hrpa penala al nisu oni ni blizu najboljih. Kažem možda u top 10 i to je to.
Juve88
Bogami Miki haman mi ne gledamo isti fudbal
miki30
Buraz gledamo mi isti fudbal i ja neosporavam da su ovi tipovi mašine al jednostavno nemožeš reći da je ovaj čovjek najbolji svih vremena, neide to tako. Samo kod nas na balkanu se prepiru oko ovoga. Kaže se jedan od najboljih ili među najboljima, pa kakvih je sve fudbalera igralo na ovoj planeti to je čudo. Al de ti to objasni balkancu koji prati fudbal zadnjih 10 godina i samo zna za Messia, Ronalda, Real i Barsu.
DamirS
Ka sam u 5. deceniji života i gledao sam toliko fudbalera, npr. Maradonu. Zidana sam gledao čak uživo na stadionu. Brazilca Ronalda i mnoge druge. Nisam navijač Barcelone, ali mislim da je Messi najbolji igrač kojeg sam ikada gledao. Nisam vidio igrača koji je ujedno playmaker, asistent i golgeter...sve u jednom. Xavi je bio vrhunski playmaker, 4x proglašen za najboljeg na toj poziciji a Messi također 4x i još 2x drugoplasirani. Ni jedan igrač u historiji fudbala nema asistencija kao Messi. A po kvoti golova po utakmici je također najbolji na svijetu, 0.81 gol po utakmici u karijeri. Poređenja radi CR 0.72 gola. Meni je ovo sasvim dovoljnon da ga smatram najboljim.
zizu82
Dovoljan je samo jedan argument da se može reći kako je vjerovatno najbolji igrač svih vremena a to je da je evo već 15 godina na najvećem mogućem nivou,bez nekih značajnih oscilacija i povreda,svake sezone najbolji ili među najboljim strijelcima i asistentima.Niti jedan igrač nije bio toliko dugo na najvećem mogućem nivou sem možda CR7, stim što je Mesi neuporedivo bolji, tj. kompletniji igrač.Pele igrao u Brazilu cijelu karijeru tako da to nije taj level,Maradona je bio vanzemaljac ali nije trajao toliko dugo i imao je dosta problema kroz karijeru,Zuba je bio mozda i najbolji od svih nabrojanih ali su ga povrede unistile,ima tu i Zizu i Roni,Platini,Krojf itd ali sa Mesijem ne može niko u istu rečenicu.
miki30
Poštujem tvoje mišljenje al meni jednostavno nije najbolji. Pogledaj gore ovome hlupaju dislajkove što je napisao Pele, jer ljudi naprosto neznaju ništa sem Messia i Ronalda, a drugo mišljenje ih nezanima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.