4

Komentari (4)

cccccc
Barcelona je od 1998 do 2008 imala Figa, Rivalda, Klaiverta, Xavija, Iniestu, Etoa, Ronaldinha i za tih 10 godina su osvojili samo 2 lige i samo 1 ligu prvaka. Sa Messijem, Xavijem, Iniestom i Suarezom od 2009 do 2020 godine su osvojili 8 liga i 3 lige prvaka. Eto sta je bio Messi. Uzeo sam u obzir od 1998 jer je tada Xavi debitovao za Barcelonu.
bazaorao
kad je igrac veci od kluba
IMPERATOR
Nek bude prekinuta utakmica u desetoj minuti na deset minuta i svakih 10 minuta po 10 minuta i nek se igra sa 10 lopti i 10 navijača samo smije biti na tribinama i svi igrači nek nose broj 10. Hebo li vam Messi sve po spisku!!!
Malmi_Suomi
Hahaha haha hahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.