Svi znaju da je Messi dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta, ali ne i Zidane

Francuz nije pratio dešavanja u Milanu?

Svi znaju da je Messi dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta, ali ne i Zidane

Edmir Škorić

Ovog ponedjeljka Lionel Messi je dobio nagradu FIFA The Best. Izabran je za najboljeg igrača prošle sezone.

Iako je cijeli svijet pratio centralni nogometni događaj u Milanu, trener Real Madrida Zinedine Zidane - nije. Ili jest, ali nije želio da govori o tome novinarima.

"The Best? Nisam ggledao, nisam ni znao da je bila", kazao je Zidane nakon što je upitan da prokomentariše pobjedu Lionela Messija.

Kratko je govorio o Barcinoj trenutnoj krizi nakon remija s Borussijom i poraza u Granadi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Možemo izgubiti, oni isto tako. Svi mogu da izgube. Najvažnije je da igrači daju svoj malsimum. Ništa strašno se ne događa ako date sve od sebe, a izgubite. Morate uvijek da date sve od sebe", poručio je Francuz.

U srijedu navečer Zidaneov Real dočekuje Osasunu nakon važne pobjede nad Sevillom u Andaluziji u nedjelju. Real je drugi s 11 boodova nakon pet kola, a isti broj bodova ima i vodeći Athletic Bilbao.

Top Komentari

Payton
pametan Zizu zna sa su to mucke i cifutska posla
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi