Sada je poznato zašto je Messi ranije napustio teren

Radilo se o povredi

Sada je poznato zašto je Messi ranije napustio teren

E. Škorić

Lionel Messi sinoć je u 75. minuti napustio meč PSG - Lyon.

Viceprvak Francuske je s 2:1 pobijedio Lyon u derbiju šestog kola Ligue 1 i to golom rezerviste Maura Icardija u 92. minuti.

Međutim, puno pažnje privukao je potez trenera Mauricija Pochettina koji je 15-ak minuta prije kraja odlučio da izvede Messija iz igre, a kasnije je na press konferenciji kazao da neke odluke jednostavno ne oduševljavaju igrače i da je sve za dobrobit ekipe.

No, čini se da je postojao jako dobar razlog zbog čega je argentinski nogometaš ranije napustio teren.

Naime, francuski L'Equipe tvrdi da je nakon utakmice Messi bio povrijeđen i da je u nedjeljnom meču s Lyonom obnovio tu povredu koljena.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno je povredu zadobio protiv Venecuele u dresu Argentine, kada je dobio jedan jak udarac u lijevo koljeno, ali i pored toga Pochettino je na njega računao u nedjelju u derbiju kola.

Messi je do sada odigrao tri meča u dresu PSG-a, ali još uvijek u Parizu čekaju na njegov prvijenac.

Promo

Top Komentari

miki30
Daj ba ljudi hebo vas Messi i njegova izmjena i njegova reakcija i Pochetino i neznam ni ja više šta. Zar nevidite da ste naporni do bola?
5 2
Skopidoo
To ti skoricu djeci u vrticu prodaji mozda ti i povjeruju
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi