Supruga Predraga Rajkovića objavila fotografiju njihovog sina i poslala poruku Messiju

Sjajan potez Argentinca

Supruga Predraga Rajkovića objavila fotografiju njihovog sina i poslala poruku Messiju

E. Čaušević

Lionel Messi sinoć je debitova u dresu PSG-a u gostujućoj utakmici protiv Reimsa.

PSG je slavio protiv Reimsa sa 2:0, a oba gola postigao je Kylian Mbappe. Međutim, glavna tema fudbalske javnosti bio je Messi koji je konačno zaigrao za Parižane.

Messi je u igru ušao u 66. minuti i dobio je velike ovacije navijača oba kluba koji su ga na fantastičan način dočekali u Lique 1.

I nakon utakmice Argentinac je bio u centru pažnje i jednim potezom je sve oduševio. Naime, golman domaćeg tima Predrag Rajković je na teren doveo svog sina i zamolio je Messija da se fotografiše s njim što je on pristao.

Rajković je bio oduševljen tim potezom i brže bolje je uzeo mobitel, a zatim je poslao fotografiju svojoj supruzi Ani koja je bila na tribinama.

Ana je fotografiju objavila na Instagramu i zahvalila se Messiju što je pristao da uzme njihovog sina i fotografiše se s njim.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Reims protiv PSG-a. Leo Messi hvala ti", napisala je Ana ispod ove fotografije.

Top Komentari

Matic
Jadno dijete sta mu budale uradise:(
2 7
Usamljeni Hashishar
Ma pusti Mesija. Jeli se on s' oba Halida slik'o? Eeeeee
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi