PSG ima sat vremena da odgovori: Real Madrid će ponuditi 200 miliona eura za Mbappea?

Kraljevi još uvijek ne odustaju

PSG ima sat vremena da odgovori: Real Madrid će ponuditi 200 miliona eura za Mbappea?

E. Čaušević

Real Madrid još uvijek nije odustao od Kyliana Mbappea, ali su postavili ultimatum PSG-u.

Prije nekoliko dana mnogi španski mediji prenijeli su da je Mbappe na korak od Real Madrida i da je PSG pristao da proda ovog igrača za 170 miliona eura, ali ispostavilo se da to nije bilo tačno.

Mbappe je sinoć odigrao odličan meč protiv Reimsa i sa dva gola donio je nova tri boda Parižanima. U Francuskoj smatraju da će Mbappe ostati u PSG-u, ali veliki problem za ovaj klub jeste što će on narednog ljeta otići kao slobodan igrač jer mu ističe ugovor.

Zbog toga još uvijek nije isključeno da ćemo u samom finišu ljetnog prelaznog roka vidjeti možda i najzvučniji transfer. No, u Real Madridu više nemaju toliko strpljenja i poslali su jasnu poruku PSG-u.

Sky Sports objavio je danas da je Real Madrid spreman da poboljša ponudu za Mbappea i da ga plate čak 200 miliona što će PSG sigurno teško odbiti.

Real će spreman odmah platiti 170 miliona eura dok bi preostali iznos od 30 miliona eura isplatio kroz razne bonuse.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Također, Florentino Perez je jasno poručio čelnicima PSG-a da imaju još sat vremena da odgovore na ovu ponudu, a ukoliko to ne urade onda će se kraljevski klub povući iz pregovora.

Ljetni prelazni rok završava se sutra u ponoć i sigurno je da nas očekuje još mnoštvo špekulacija vezanih za Mbappea, a šta će na kraju biti od svega saznat ćemo uskoro.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Neznam kako možeš ovo da slaviš iako je igrač top, pa gdje ćeš dati 200 mil. za igrača kojeg sledeće sezone dobijaš za džaba. Koliko glup moraš biti, al haman je danas bitno obarati neke transferrekorde da se o tebi priča, kao ovih dana o PSGu.
3 11
user1614932756
Ne dovedu li mbappe-a jos jedna propala sezona za real
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije