Svi su u čudu i ne znaju šta se događa - Klub pustio snimak na kojem Messi pozira u novom dresu!
PSG je odlučio iskoristiti lik Lionela Messija u promotivnom spotu za novu sezonu (Foto: Screenshot)

Interesantna situacija

Svi su u čudu i ne znaju šta se događa - Klub pustio snimak na kojem Messi pozira u novom dresu!

M. Šljivak

Argentinska zvijezda Lionel Messi (35) danas se našao u promotivnom spotu francuskog prvaka PSG-a u kojem je predstavljen dres za sezonu 2023/2024. Ovo je svakako iznenađenje jer je najavljeno da Leo napušta klub na kraju sezone.

Lionel Messi odlučio je napustiti PSG nakon dvije razočaravajuće godine. Argentinac nije pristao na nastavak saradnje, a potencijalna nova destinacija je Saudijska Arabija, gdje mu nude ugovor od gotovo milijardu eura.

Također, Barcelona pokušava nagovoriti svoju nekadašnju zvijezdu da se vrati kući. Navijači ga silno žele u najdražem dresu, no takav rasplet situacije trenutno je poprilično dalek.

I dok su sve oči uperene u njegovu odluku gdje će nastaviti karijeru, PSG je pustio snimak na kojem Lionel Messi pozira u njihovom novom dresu.

Parižani su iskoristili argentinskog čarobnjaka uz ostale zvijezde kao promotore za novi dres koji stiže za sezonu 2023/2024 i iznenadili su mnoge. Odmah je to izazvalo oblak sumnje u sve priče o odlasku, no to bi trebalo da je gotova stvar.

Oglasi

Ako nisu imali dozvolu da njegovo ime koriste u promotivne svrhe za novu sezonu, Messi će sigurno reagovati nakon ovog snimka jer on u narednoj sezoni neće imati nikave veze s klubom.

Teško je vjerovati da se situacija može okrenuti za 360 stepeni i da će Leo ostati u Parizu. On je veoma razočaran svim što se dešavalo u i oko kluba i odavno je prelomio da želi ići.

On je ove sezone u 40 odigranih utakmica ostvario učinak od 21 gola i 20 asistencija. Ukupno je u dresu francuskog prvaka u 74 utakmica postigao 32 gola i upisao je 35 asistencija.

Bit će veoma interesantno vidjeti šta će Lionel Messi na kraju odlučiti. Ponuda iz Saudijske Arabije je nezapamćena u svijetu sporta, a s druge strane je njegova voljena Barcelona.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nikada Leo nije krio da pati za Barcom. Kad god je mogao dolazio je u ovaj grad, tamo je proveo gotovo čitav život i tu je stvorio ime koje će se zauvijek pamtiti.

Barcelona svim silama pokušava da ga vrati nazad. Ne mogu se nositi s nenormalnom ponudom bogatih Arapa, ali pokušat će igrati na emocije kako bi se odbjegli sin vratio kući.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije