Navijači Arsenala u šoku: Martin Odegaard pravi veliki transfer ovog ljeta?!

Tvrde engleski mediji

Navijači Arsenala u šoku: Martin Odegaard pravi veliki transfer ovog ljeta?!

E. Oštraković

Engleski mediji prenijeli su informaciju koja je šokirala sve navijače, a tiče se kapitena njihovog kluba, Martina Odegaarda.

Naime, sjajna sezone je iza Odegaarda koji je upisao 37 nastupa u Premiershipu, te je postigao 15 golova i upisao osam asistencija.

Tim Mikela Artete završio je drugi na tabeli, sa pet bodova zaostatka za Manchester Cityjem koji je na kraju ponovo postao prvak.

Više puta je menadžer Arsenala govorio kako je Odegaard, koji je ujedno kapiten ekipe, igrač oko kojeg će se praviti tim za nešto više.

Ipak, novinari Daily Maila prenijeli su vijest koja se nimalo nije svidjela navijačima Arsenala, a radi se o tome da PSG želi dovesti Odegaarda.

Bivši igrač Real Madrida ima još dvije godine ugovora sa Arsenalom, a naredne sezone će ovaj klub nakon dugo vremena igrati u Ligi prvaka.

Oglasi

Vjeruje se da je Odegaard sretan u Londonu, a navodno u Arsenalu pokušavaju da urade sve kako bi potpisali novi ugovor sa njim.

Sa druge strane, engleski mediji tvrde da se u PSG-u ne šale i da će uraditi sve kako bi doveli sjajnog veznjaka u svoje redove.

Karijeru je Odegaard počeo u Norveškoji to u Stromsgodsetu odakle je 2015. godine otišao u Real Madrid.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon toga bio jena raznim posudbama, a eksplodirao je u Real Sociedadu 2020. godine, a zatim je imao u dobru sezonu na posudbi u Arsenalu.

Nakon toga Topnici su ga kupili, a zatim postavili za kapitena i on to sve na najbolji način vraća.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Joe17
Hahahahahahahah pa on da je iole valjao REAL bi ga ostavio, al hajd eto po Vama je super zvijezda..
2 0
DOKTOR_GAZ_
Haahha, ide u klub koji je kao AR456AL..BOGAT, ali NIJE VELIKAN..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi