9

Komentari (9)

LevoKrilo
Gdje ćete porediti Ronalda i Messija? Ronaldo je Ferrari u svemu a ovaj miš je fićo...
Ecosport
Hahahahaha, kako su jadni ovi Francuzi. Eto do sad je PSG osvajao ligu prvaka puno puta, pa im sad Messi smeta. Gdje je nestao Mbappe protiv Bayerna? Šta je sa ostalim igračima, ne igraju samo Mbappe i Messi. Što niko trenera ne krivi? Sad kad im odu i Messi i Mbappe, opet će se vratiti samo u grupne faze lige prvaka i to je to. Ufurali se oni da su neko i nešto.
DamirS
Najveće poniženje su autori tekstova na ovom portalu, jer u svom bijednom rječniku nemaju niti jednu drugu riječ osim poniženje. Amateri na djelu.
user1676631476
Tacno, kad se uhvate za jednu rijec ne znaju stati. Prije je bila rijec bahat a sad ponizen.
sjor
f0restinho, i bez izvodjenja penala Messi ima u prosjeku gol ili asistenciju po utakmici u PSGu. Penaldo je to isto imao u Juventusu ali samo zato jer je izveo 30 penala ?
YaSSaL
Hahaha, nakon Ronalda, evo sad i Messi s ponizenjem kao nikad prije. Ima li pilota u ovom avionu zvanom SportSport.ba?
f0restinho
Nema penala nema ni Messija na utakmicama ?
vedin
Pise ti lijepu u članku da je odigrao 31 utakmicu postigao 18 golova i upisao 17 asistencija. To ti znači da je u 31 utakmici učestvovao kod 35 golova, a Messi u PSG-u ne izvodi penala i ti imaš hrabrosti reći da kada nema penala nema Mesija na utakmici. BRAVO STRUČNJAK!
YouTalkinToMe
Dorate jedan, i da ima penala ne izvodi ih messi već mbape.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.