Messi odradio prvi trening sa PSG-om: Nestvaran broj zvijezda na jednom mjestu
Foto - Screenshot

Leo počeo sa treninzima

Messi odradio prvi trening sa PSG-om: Nestvaran broj zvijezda na jednom mjestu

Midhat Šljivak

Lionel Messi odradio je danas svoj prvi trening sa PSG-om.

Argentinska zvijezda potpisala je u utorak dvogodišnji ugovor sa francuskim viceprvakom, a jučer je zvanično i predstavljen kao novo pojačanje kluba.

[twitter]https://twitter.com/RoyNemer/status/1425776772520595462[/twitter]

Leo je danas odradio i prvi trening u novom klubu. Uz njega, Di Mariju, Neymara sve izgleda zaista spektakularno i nema dileme da će PSG privlačiti veliku pažnju ove sezone.

Još uvijek nije poznato hoće li Messi debitovati već tokom vikenda u meču protiv Strasbourga. Karte za ovaj meč dostižu hiljade eura i svi žele svjedočiti eventualnom derbiju argentinske zvijezde.

Oglasi

Mbappe je potpuno ignorisao dolazak Messija

Dolazak Lionela Messija u PSG podigao je na noge kompletan fudbalski svijet.

Tim iz Pariza uspio je u svoje redove dovesti jednog od najvećih fudbalera svih vremena, no njegov dolazak nije se dopao baš svima.

Posebno se to odnosi na Kyliana Mbappea koji se na društvenim mrežama nije oglašavao zbog dolaska argentinske zvijezde.

Tako je Mbappe čestitao košarkašu Dallas Mavericksa Luki Dončiću potpisivanje novog ugovora, a o dolasku Messija još uvijek šuti.

Oglasi

Nije francuski fudbaler ostavljao nikakve reakcije na postove o dolasku Lea u Pariz, a pojedini francuski mediji objavili su kako je Kylian zatraži odlazak iz kluba.

O tome je jučer govorio i prvi čovjek PSG-a Nasser Al Khelaifi.

"Mbappe je igrač PSG-a i njegova budućnost je jasna. Rekao je da želi kompetitivan tim. Zar može više kompetitivan? Nema više izgovora da napravi bilo šta nego da ostane u klubu", poručio je Al Khelaifi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe se već godinama povezuje sa Real Madridom. Neće biti nikakvo iznenađenje ako tamo i završi, ali vidjet ćemo kada bi se to moglo desiti.

Kylian Mbappe je u dresu PSG-a odigrao 172 utakmice i postigao je 132 pogotka u protekle četiri godine.

Top Komentari

Jasminn
Sutra izlazi clanak -Mesi odradio drugi trening- a prekosutra clanak Mesi odradio treci trening.....i tako do hiljade? Ima li kakva druga tema? Ako nemate inspiracije recite evo pomoci cemo vam. Evo jedan mladi momak Bosanac je presao u veliki Juventus, bio jedan clanak i to je to. Jel ovo BiH potral? Ili katalonski?
8 1
Messimagic
Kako PSG ovo još nije objavio na svom kanalu?!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi