Messi i Ronaldo u istom klubu? Spremite se za ljeto 2022. godine!
Foto - EPA

PSG želi i Portugalca

Messi i Ronaldo u istom klubu? Spremite se za ljeto 2022. godine!

M. Šljivak

Prvi čovjek PSG-a Nasser Al Khelaifi ima spektakularan plan u kojem će u ljeto naredne godine spojiti Lionela Messija i Cristiana Ronalda u ovom klubu.

Španski list AS tvrdi kako je Al Khelaifi odlučio u ljeto 2022. godine dovesti Cristiana Ronalda koji će na Parku Prinčeva zamijeniti Kyliana Mbappea.

Obojici fudbalera ugovori ističu 30. juna naredne godine. PSG je spreman da se odrekne Mbappea kojem je san da zaigra za Real Madrid, a Ronaldo bi krenuo put PSG-a.

Navodno, Al Khelaifi već pregovara sa Ronaldovim agentom Jorgeom Mendesom, a Parižani su mu spremni ponuditi dvogodišnji ugovor.

Messi i Ronaldo u istom timu je nešto što su mnogi sanjali, a Al Khelaifi je po svemu sudeći veoma blizu da to ostvari.

Oglasi

PSG-ov šef jučer je govorio o Mbappeu i poručio je da će on ostati u klubu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CScxXTHjWQM/[/instagram]

"Mbappe je igrač PSG-a i njegova budućnost je jasna. Rekao je da želi kompetitivan tim. Zar može više kompetitivan? Nema više izgovora da napravi bilo šta nego da ostane u klubu", poručio je Al Khelaifi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nakon ovih riječi pojavila se informacija da Mbappe navodno ne želi igrati sa Messijem i da je zatražio odlazak.

To će kako stvari stoje ipak sačekati naredno ljeto kada će kao slobodan fudbaler moći da bira gdje će nastaviti karijeru.

Top Komentari

Rivaldo
E hoce se usreciti sa tim. Dva isluzena igraca u zestokom padu forme, koji samo gledaju kako nabiti statistiku i ne ucestvuju u timskoj igri. Ovaj PSG ce dozivjeti sramocenje, cim dodje na organizovanu ekipu.
4 7
MUFCDOGROBA
Ne navijam za PSG vidi se po imenu, po mom misljenju Messi je najbolji ikad na terenu. Ali jedna stvar mi nije jasna kako vi osudjujete pisete na svakom clanku PSG vako nako a meca niste vidjeli sa novom cijelom ekipom. Sve mi to ukazuje da jedini fudbal koji gledate je utorkom i srijedom i da pri tom govorite da je Atalanta mali klub koja je samo jednu sezonu jaka... Pronacice se
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi