Messi kao u najboljim danima: Majstorija za prvi gol u Ligi 1, PSG nezaustavljiv!

Parižani bolji od Nantesa

Messi kao u najboljim danima: Majstorija za prvi gol u Ligi 1, PSG nezaustavljiv!

E. Škorić

PSG je u meču 14. kola francuske Ligue 1 pobijedio Nantes s 3:1.

Parižani su bili veliki favoriti, a do vodstva su došli već u drugoj minuti preko Mbappea. I nakon tog gola veliki broj šansi za domaće, no na odmor se otišlo kod rezultata 0:0.

Sve je bilo na strani Parižana, no onda Keylor Navas dobija direktan crveni karton u 65. minuti, pa je na gol morao Rico, koji je ušao umjesto Neymara.

Desetak minuta kasnije Kolo Muani pogađa za izjednačenje i činilo se da bi PSG mogao doživjeti nov kiks, ali je do kraja uspio zabiti još dva gola.

Prvo autogol Appiaha u 82. minuti, a pet minuta kasnije prvijenac Messija u Ligi 1 na asistenciju Mbappea za konačnih 3:1.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG je na vrhu sa 37 bodova, ima čak 14 bodova od prvog pratioca Lensa, ali i utakmicu više. Nantes je tek 11. sa 18 bodova.

Top Komentari

user1606950187
7 ide ko ilahija
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi