Novi rat na fudbalskoj pijaci između Reala i PSG-a

Žele istog igrača

Novi rat na fudbalskoj pijaci između Reala i PSG-a

A. Čaušević

Real Madrid i PSG proteklih mjesevi vode veliki verbalni rat i to zbog Kyliana Mbappea. 

Parižani su odbili 200 miliona iz Madrida što je razljutilo Kraljeve koji su ipak ubijeđeni da će francusku zvijezdu dovesti besplatno narednog ljeta.

U međuvremenu PSG i Real se spremaju za novi rat na fudbalskoj pijaci jer imaju istu metu, Antonija Rudigera.

Rudiger je posljednjih godina značajno napredova, ali odbija da produži ugovor s Chelseajeam i sprema se za besplatan odlazak.

I Real i PSG žele osvježiti odbranu i siguno ne žele da propuste tako dobru priliku da besplatno angažuju sjajnog reprezentativca Njemačke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rudiger je igrao u Stuttgartu, a afiramciju je doživio u Romi koja ga je prije četiri godine prodala u Chelsea za 35 miliona eura.

U međuvremenu je izrastao u jednog od najpouzdanijih štopera svijeta. Postao je standardan u reprezentaciji Njemačke, dok je i prošle sezone postao prvak Evrope s Plavcima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi