54

Komentari (54)

JuventinoBK
Eh ovako da svim degenima poglupim objasnim jos jednom. Lesi je imao platu 90m eura, ukupno 138 sa bonusima godisnje. Na to dodajte porez od 47% u spaniji (znaci moroncici, znam koliko je u kojoj zemlji porez, toliki sam doktor za fudbal). To je ukupno preko 200m godisnje je kosto barsu. Pohotni patuljak odurni. Za to vrijeme moj Ronaldo je imao pisljivih i jadnih 21 m u realu, ****ar perez ga slagao da ce mu povecat platu, ovaj cekap godinu dana puko mu film odmah nakon osvajanja LS reko da ga ne cijene i otisao. Laporta je sad izjavio da su dugo pregovarali i da je snizio platu. Zadnji dan kad su trebali da potpisu ugovor nisu uspjeli jer je la liga koja je do tad govorila da je sve ok, nakon konacne analize rekla da je ipak plata prevelika idalje i ne moze da prodje salary cap. Jedino sto je preostalo da pohotni patuljak pristane na normlanu platu oko 30m, znaci da drugi put skresu, a on nije htio. Otisao je u psg gdje ce imat 40m eura. Eh, sad naivna gamadi samo Bog zna koliko ce mu seici jos da daju na crno. S obzirom da znamo kakvo je to malo pohotno govance trszit ce sto miliona e. Eh sad, pogledajte kako je imao ljubav za klub koji je jedini odlucio da naprabi od njega fudbalera i hranio ga steroidima za rast. Gnjida mala odurna nezasitna! On ne moze u istu recenicu sa Ronaldom. Pohotni patuljak!!!
cccccc
Messi je prije svega veliki humanitarac. A dokazana gnjida od čovjeka je tvoj Ronaldo koji je iz Reala otišao jer mu nisu dali par miliona vise i jer ga po njegovim riječima "nisu cjenili dovoljno" a Messi bi po riječima Laporte pristao da igra i za duplo manju platu u Barceloni. Pa si ti sad zapitaj ko je tu gnjida od čovjeka. Također ni ostatak tima Barcelone nije ništa bolji od Ronalda. Alba, Buskets, Pike i svi ostali nisu htjeli da se odreknu ni jednog malog dijela plate kako bi pomogli klubu. Sama cinjenica koliko je Ronaldo gladan para govore i njihovi profili na Instagramu. Obojica dobijaju milione za objave na toj drustvenoj mrezi, Ronaldo ima preko 3000 objava dok Mesi tek malo vise od 600. Da li treba vise ista dodati nakon ovoga? Ovo može raditi samo nezasitna gnjida kao ronaldo. Nikada on neće moći u istu rečenicu sa messijem ni kao igrač ni kao čovjek.
cccccc
i daj se ne brukaj sa svojim komentarima. Za Messija si izvukao bruto iznos plate, a za Ronalda si izvukao neto iznos i mislis da ću ti to popušit. A Ronaldo je imao 23 miliona neto. I čekaj sad. Gore si napisao da je Messi gnjida jer je odbio 30 miliona, a sada pišeš da je Ronaldo imao pišljiva 23 miliona + razne bonuse u Realu i da bi svako otišao. Zašto imaš dvostruke standarde? Ako je Messi gnjida onda je gnjida i Ronaldo zar ne? A koliko vidim ti si i sam svjestan da je Ronaldo zbog veće plate otišao iz Reala što dovoljno govori o kakvoj se osobi radi.
ako1986
Role da bi bio doktor za fudbal nije potrebno sa znas koliki je porez u kojoj drzavi...
cccccc
Messi je prije svega veliki humanitarac. A dokazana gnjida od čovjeka je tvoj Ronaldo koji je iz Reala otišao jer mu nisu dali par miliona vise i jer ga po njegovim riječima "nisu cjenili dovoljno" a Messi bi po riječima Laporte pristao da igra i za duplo manju platu u Barceloni. Pa si ti sad zapitaj ko je tu gnjida od čovjeka. Također ni ostatak tima Barcelone nije ništa bolji od Ronalda. Alba, Buskets, Pike i svi ostali nisu htjeli da se odreknu ni jednog malog dijela plate kako bi pomogli klubu..
JuventinoBK
Glup si i ti ko k. Lesi je imao platu 90m plus bonuse 138, a moj ronaldo pisljivih 21 milion ZNACI SVAKO BI OTISAO, plus perez ga slagao za platu. Rwko da ce da povisi i slago ga
cccccc
JuventinoBK, daj se ne brukaj sa svojim komentarima. Za Messija si izvukao bruto iznos plate, a za Ronalda si izvukao neto iznos i mislis da ću ti to popušit. A Ronaldo je imao 23 miliona neto. I čekaj sad. Gore si napisao da je Messi gnjida jer je odbio 30 miliona, a sada pišeš da je Ronaldo imao pišljiva 23 miliona + razne bonuse u Realu i da bi svako otišao. Zašto imaš dvostruke standarde? Ako je Messi gnjida onda je gnjida i Ronaldo zar ne? A koliko vidim ti si i sam svjestan da je Ronaldo zbog veće plate otišao iz Reala što dovoljno govori o kakvoj se osobi radi.
tuner
Zakupili toranj? Kao da su nasli lijek za rak u pm.
Eno30
I ako ne volim taj klub ali mislim da ove godine Psg poharace sve zaista ove godine su doveli extra pojacanja. Messi, Hakimi, Ramos, Donnarumma i Wijandlum
mido1921
Gnjida od čovjeka.
user1594933207
Gnjida od tvojih roditelja sto su te takvog odgojili
BogatiDijasporac
@mido1921 Pa procitaj malo bolje u p.m. Messi je ocekivao potpis, sve bilo sredjeno i La Liga stopira sve. Messi HOCE ali NE MOZE potpisati.
dinass
To je samo izgovor
JuventinoBK
Dijasporac mogo je degenu da je pristo na drugo rezanje. Jel laporta izjavio da svaka čast pojacanjima jer su pristali na male plate. To sto malo ****o nece da pristane na normalnu opet najvecu plstu na svijetu je druga stvs. Hoce opet sto miliona od sejka sto ce mu dati ispod stola. Kakos i glup i naivan
Malmi_Suomi
@JuventinoBK PAPČINO!!!
Nemoj svaka druga riječ da ti bude DEGEN ili DEGENU , bilo ko što ne misli kao ti nazivaš ih DEGENIMA. Zašto PARMAK?
Hajda vozdra " DEGENU "!!!
BogatiDijasporac
@JuventinoBK Rijetko si glupa osoba :))) Majke mi.
MaxBavarac
Na sta ce taj PSG da lici majko mila,ali opet ce samo osvojiti Francusku ligu i mozda kup,LP pusti san...
user1594933207
Ko ih ima sposoban sad pobijedit u lp kad je doso messi?
Barca.forever
@user1594933207 De druže budi realan, Barca je trebala sa Messijem barem još 3 puta osvojiti ali nisu
MaxBavarac
Da dobro si rekao,ali nisu,to ono kad ih je Bayern deklasirao,cekaj koliko puta nemogu se sjetiti.
cccccc
bavarac. koliko? 2x? sjeti se ti 2009 i 2015 godine... :)
Barca.forever
@MaxBavarac Kičma Boateng...hahahah poznato
IvanKing
Nogomet se ne igra samo u ofenzivi, misliš da je Chelsea osvojio LP radi strašne ofanzive, ne nego jako dobre taktike i displinirane obrane, Neymar,Mbappe, Di Maria, Messi, samo će se Di Maria kako tako vraćati pomagati u obrani, vidit ćemo kako će biti.
IvanKing
Ja se sjećam 8-2, 7-0, neuništiva ekipa kako su zvali legendarnu Barcelonu sa Xavijem, Messijem i Iniestom i Heynckesov Bayern ih 7-0 polupa, Flick ih uništi do kraja sa 8-2, ne može se Barcelona nikada porediti sa Bayernom, Barcelona imala tolike zvijezde superstare i Bayern ih opet torpedira svaki put.
krems_krems12
Pare, pare pokrecu svijet, politiku i nogomet. Ovo je jasan podatak da se sve vrti oko para. 40 mil. eura godisnje nije mala stvar, dovoljna da ugasi cak i ljubav prema klubu koji mu je dao sve. Zato treba ustati i spomenuti imena poput Tottija, Zanettija, Gerarda... "bio jednom jedan vakat kada se igrao epski fudbal, prvo iz ljubavi pa onda i zbog para da se sta i zaradi, sad se igra samo zbog para". Al' upamti frajeru da ti pare ne mogu kupit' raju iskrenu.
BogatiDijasporac
Totalni promasaj od komentara. NIJE MESSI odbio da potpise nego je LA LIGA stopirala potpisivanje ugovora. Valjda toliko mozes shvatiti?
dinass
Izgovor tako da navijaci ne mogu mrziti ni legendu kluba a ni rukovodstvo.Zamisli kakva bi pobuna bila da nisu nasli drugog krivca
DanteDMC
Pa da je pristao da igra za 9-10m godišnje onda La liga ne bi imala šta stopirati. Ne pričajte gluposti, čovjek jednostavno skontao da je na zalasku karijere, pa zašto ne iskoristiti glupe Arape i umjesto 10m imati 40.
cccccc
dante. Pa nije messi lud da pristane da on sam bude žrtveno janje. Opet je Messi ispao gospodin i velicina u poređenju sa ostatkom ekipe. Pristao je i na duplo manju platu samo da ostane u klubu, za razliku Albe, Busketsa, Pikea i svih ostalih koji nisu htjeli da se odreknu ni jednog malog dijela plate kako bi pomogli klubu. Messi da ima platu 9-10 miliona? To je isto koliko imaju Pique, umtiti, pjanic itd. Bilo bi poniženje da messi ima istu platu kao oni.
cccccc
krems_krems12 , Ne mogu registrovati Messija ni da mu je plata 1 EURO jer zbog svih ostalih igrača probijaju određeni limit na plate igrače. Za one koji ne znaju, uveden je salery cap od ove sezone u La Ligi. Španski savez je unistio Barcelonu sa tim jer je se znalo da ce doci do ovoga jer su u svih igraca Barcelone visoke plate. Barcelona ce i sa ovim pustanjem Messija jedva uspjeti nekako registrovati nove igrace koje su doveli. A Messi je vjerovatno pristao na duplo manju platu kako bi podsticao i druge da to urade. Jedini nacin da Messi ostane igrati u Barceloni je bio da igra za dzabe ili neku mizernu platu. A zasto bi sebi dozvolio tako ponizenje da jedan Pique ili Umtiti primaju po 10 miliona godisnje, a on nista? Kao da mu nije dovoljna kazna sto je morao da igra svih ovih godina sa igracima poput Piquea, Lenglea, Dembelea, Braithwaita itd.
AsmirM
Znaci skace gledanost PSG opet arena sport bolje prode.
Chelsea_for_life
Arena je otkupila prava i za la ligu od ove sezone, a naredne i premier liga seli ja arenu tako da boli njih briga gdje ce ko.
MethodMan
Mogo je on gdje hoće otiso je u PSG zato sto mogu s njim igrat
Chelsea_for_life
Arena je otkupila prava i za la ligu tako da njima je svejedno, a od naredne godine prenosit ce i premier ligu
fudo.98
Koliko je uzeo love trebao im je plaćat da igra.
JuventinoBK
Gnjidica mala, patuljasta. Odbio platu od 30m eura. Fuj
AmarSahin
Hoćeš li ti skontati da on nije odbio platu od 30 miliona eura nego da zbog pravila La Lige nije mogao biti registrovan?
amircoralic
Priglup si sa komentarom,prvo procitaj sta kaze last liga pa onda nekog osudjuj
JuventinoBK
Procitaj sve gluposone. Ima vijesti milion i to na mocartu citaj sve objasnjeno. Plata mu je 90mil pristo je na pola, znaci 45. Danss kad su trebali potpisati ugovor la liga je to odbila i tako sokirala i njega i laportu. Nocas mediji objavili laporta mu predlozio opet rezanje plate znaci na 30m da bi mogo ugovor da prodje salary cap i ovaj odbio. Sto se finansija tice na balkanu mi niko nije ni do koljena!!!
Malmi_Suomi
Traži te Microsoft za finansije, samo im se javi. Ti si 1 u Evropi a 2 u svijetu što se finansija tiče.
CAGE55
Mocart najgluplji portal na planeti,jesi nasao izvor svaka tu cast..
BogatiDijasporac
Lafo Italijan iz Krajine, Laporta izjavio da je sve bilo dogovoreno sa Mesijem ali da zbog La Lige i fair play-a nisu mogli da ga registruju. Messi je HTIO, ZELIO I OCEKIVAO da ostane u Barceloni.
cccccc
Kakav bolan Mocart. Treba njima da vjerujem, a da ne vjerujem predsjedniku Barcelone? Laporta: "Leo već ima druge ponude, ali želim naglasiti da je u Barceloni želio ostati za znatno manje novca nego što su mu drugi nudili. Pokušali smo sve."
JuventinoBK
@BogatiDijasporac sve sam procuto sto je napisano. Kazem vam svima degeni jedni kasnije je katalonski sport objavuo da je mogao da potpise nakon drugog rezanja plate, znaci da prihvati oko 30mil ovaj nije htio. Niste mi ni do clanka retsrdi jedni.
JuventinoBK
Mocart je jedini kvalitetan i PREVODI STRANE MEDIJE, ne radi se o vjerovanju degeni jedni, nije mocart izvor.
cccccc
Messi je prije svega veliki humanitarac. A dokazana gnjida od čovjeka je tvoj Ronaldo koji je iz Reala otišao jer mu nisu dali par miliona vise i jer ga po njegovim riječima "nisu cjenili dovoljno" a Messi bi po riječima Laporte pristao da igra i za duplo manju platu u Barceloni. Pa si ti sad zapitaj ko je tu gnjida od čovjeka. Također ni ostatak tima Barcelone nije ništa bolji od Ronalda. Alba, Buskets, Pike i svi ostali nisu htjeli da se odreknu ni jednog malog dijela plate kako bi pomogli klubu.
cccccc
JuventinoBK, e moje dijete. Prvo i osnovno, Barcelona je tek sada jedva registrovala i ove nove igrače što su doveli , a ti sad pričaš o tome da su dali messiju 30 miliona i da sa tom platom od 30 miliona ne bi probili salery cap? pa jesil ti pri sebi? Pišeš da je messi pristao na platu od 45 miliona ali nije htio od 30? pa da je to tako oni bi se riješili grizmanna ili coutinha i njegove plate i potpisali bi ugovor sa Messijem. Zar stvarno očekuješ u to da će ti neko povjerovati da su odabrali grizmanna ili coutinha prije messija? šta je sa tvojom glavom? razmišljaš li prije nego što nešto napišeš? Da je to tako Barca bi se jednostavno riješila jednog od njih dvojice i ni imali problem potpisati ugovor sa Leom.
Malmi_Suomi
@cccccc ne trudi se objašnjavati Italijanu jer džaba se trošiš ne dopire to do njega.
Prije ćeš 1 cm u beton nego njegovu glavu.
I vidiš šta piše? Najbolji u finansijama.. eeee jahhh
BillyPiton
Koja si debilcina
IvanKing
Da je Messi zbilja htio ostati igrao bi ovu sezonu za dzaba, ima dovoljno novca postao je milijarder skoro po vrijednosti, a ostale bi ponovno dobivao platu, mogli su zaobići pravila tako što su mu ponudili platu kao običnim seoskom igraču ovu sezonu on to nije htio eto sada, plači za svojim Goat-om, barkelonac.
BogatiDijasporac
@IvanKing Rijetko glup komentar. Da li bi ti godinu dana radio dzaba?
IvanKing
Da imam 500 miliona u rezervi kao Messi naravno bi, i to 500 miliona koji je dobio od svojeg kluba, koji mu je dao sve.
ako1986
Leo i Sergio zajedno a sta su ave jedan drugom opsovali u mecevima heheh sta ti je zivot...
user1614353297
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.