27

Komentari (27)

Amansio
Stvarno čitam komentare i ne mogu se načudit koliko kompleksiranih likova ima. Ako ne voliš jedan klub to ti ne daje za pravo da minimiziraš sve što je klub uradio. Navijam za Real Madrid ali ne negiram da je tk klub koji je fašista Frnko podržavao, ne negiram da je Mesi čuda radio sa barsom, od Ronaldinja još traume imam, ali ti cccc trbaš pomoć kada nekog toliko ne podnosiš da ovako laički pišeš i pričaš ali od milenijalaca i djece što očekivati. Kad kažem djece msm u glave ne godinama.
Barca.forever
@kurjak Poštujem to zato što će i kod mene biti uvijek isi slučaj tako da nikad a pogotovo za PSG, pf hahaha prije na Romu.
Barca.forever
pardon, otišlo gore.
cccccc
Kako su fanovi Ronalda smiješni sa ovim komentarima što je Messi otišao u Francusku ligu, a Ronaldo pobjegao od Messija u nikad slabiju Seriu A igrati amaterske mečeve protiv Empolija, Benedeta, Verone itd, dok je Messi ostao igrati derbije u jednoj od dvije najjače lige svijeta protiv Atletica, Reala, Seville itd. A svi znamo razlog bježanja. Kad te neko ponižava skoro čitavu deceniju, osvojiš samo 2 lige, i samo 1 budeš igrač sezone za razliku od Messija koji osvoji 6 titula i 7x bude igrač sezone, i kad primaš po 4 ili 5 komada redovno od najvećeg rivala, ne ostaje ti onda ništa drugo nego pobjeći u slabiju ligu gdje Juventus nije imao nikakvu konkurenciju i koji je bio 7x prvak zaredom. Uz sve to ga je Messi zapečetio sa još jednim nastupom na Copa Americi gdje je još jednom bio najbolji igrač, strijelac i asistent. Messi je bio nekoliko puta najbolji igrač Copa Americe u konkurenciji Neymara, Suareza, Cavanija, Sancheza, Jamesa, Di Marije dok Ronaldo nije mogao biti najbolji igrač EURA ni pored Grizmanna, Mullera, Balea. Postao je jedini igrač u historiji EURA čija je ekipa osvojila EURO, a da nije proglašen za najboljeg igrača. Uspio je nemoguće. Čak su i one 2004 godine dali nagradu Zagorakisu jer je Grčka osvojila. Uz sve to Messi ga ponižava u nokaut fazi sa reprezentacijom sa 5 golova i 16 asistencija dok Ronaldo ima 3 gola i 2 asistencije. Kada je trebalo Messi mu je pokazao i dokazao ko je najbolji. Sada može da igra za svoju dušu gdje god hoće.
kurjak
@cccccc Pored ove statistike ti i takvi ćete zaboraviti Barcelonu i svim srcem navijati za PSG.Ne kontam.
cccccc
kurjak, ja ne volim real i za barcu, atletico, sevillu itd ću uvijek navijati
Śmeker007
Hahahahaha ne mogu da vjerujem da si napisao ovakav text, a zaista objektivan ni sekunde nisi bio...!
user1607499935
Cccc, budimo realni. Sve to sto si napisao se cinjenice koje fanovi Ronalda nece priznati
Pixi2021
4 Champions Leagues da naspomenem ona tri uzadtopno 2016,17 & 18 2 La Liga 2 Spanish Super Cups 3 Club World Cups 3 UEFA Super Cups Nepodržavam ja ove sto tebe bodu u oko sa komentarima za Messija i on je sila od igrača. Sigurno da ima razlog zašo je otišo u PSG, ali tvoj komentar o Ronaldu svrstava te medju neznalice fudbala
user1607499935
Pixi2021, on je govorio o Spanskoj ligi. Sta je Ronaldo tu osvojio? A i Messi ima 4 osvojene lige prvaka.
user1607499935
Pixi2021 , sad napidis sta je Messi osvojio za isto to vrijeme hahah. Lik je pobjegao od Messija u drugu ligu jer je u Spanskoj ligi skupljao mrvice.
user1607499935
Pixi2021 , sad napisi sta je Messi osvojio za isto to vrijeme hahah. Lik je pobjegao od Messija u drugu ligu jer je u Spanskoj ligi skupljao mrvice.
Pixi2021
user35 prvo si me pito sta je Ronaldo osvoio u Spanskoj ligi pa si otiso na google i skonto da je osvojio sve ono sto sam naveo iznad gore i onda neznas sta ces pa govoris da su tri uzastopne lige prvaka mrvice \0/ hahaha
user1607499935
PSG u isto vrijeme ima najboljeg igraca svijeta, najboljeg strijelca, najboljeg asistenta, najboljeg driblera, najboljeg kreatora igre, a uz njega imaju i Neymara i Mbappea.
user1606950187
messi tata igre
fudo.98
Ustat i reć' Di Maria!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.