Messijeva majica za zagrijavanje je bila drugačija od svih ostalih zbog jednog detalja

Odličan marketinški trik

Messijeva majica za zagrijavanje je bila drugačija od svih ostalih zbog jednog detalja

Endin Čaušević

PSG je sinoć na Parku Prinčeva u sjajnom meču pobijedio Juventus sa 2:1.

Parižani su na najbolji način otvorili novu sezonu Lige prvaka i jasno je da je za PSG prioritet da pokuša doći konačno do titule prvaka Evrope što je jedini cilj ovog kluba već nekoliko godina

U sinoćnjem derbiju PSG je pokazao svoju snagu i zasluženo je došao do tri boda iako je i Juventus u drugom poluvremenu propustio nekoliko velikih prilika da dođe do remija.

PSG je do pobjede vodio Kylian Mbappe koji je zabio dva gola, ali ponovo su na visini zadatka bili i Neymar i Lionel Messi koji su imali nekoliko odličnih poteza u sinoćnjoj utakmici.

Upravo je Messi bio u centru pažnje nakon utakmice jer su mnogi zapazili nevjerovatan detalj koji se desio tokom zagrijavanja.

Naime, u centru pažnje bile su majice PSG-a u kojem su se zagrijavali igrači ovog kluba, te su mnogi vidjeli razliku između Messijeve majice i ostalih majica igrača francuskog prvaka.

Oglasi

Poznato je da je PSG potpisao sponzorski ugovor s kompanijom GOAT, a ta skračenica inače je jako popularna u fudbalu jer se njom opisuje najbolji igrač svih vremena.

Zanimljivo da je tokom zagrijavanja samo na Messijevoj majici pisalo GOAT, dok na ostalim majicama to nije bio slučaj.

Tokom utakmice na svim dresovima PSG-a je bio taj znak, ali je jasno da je to marketinški trik PSG-a i ove kompanije i na sjajan način su tokom zagrijavanja iskoristili priliku da se nađu u centru pažnje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mora se priznati da je to bio itekako orginalan potez kompanije GOAT jer su maksimalno iskoristili sve kako bi došli u centar pažnje, a teško da će neko nekada smisliti bolji trik od ovoga.

Top Komentari

Ecosport
Kad to nije znala Barca iskoristit, neka iskoristi PSG
2 0
Memox
Ukoliko je ovo bila sjajna utakmica, onda je i 3. Ruska liga zanimljiva. Utakmica je definitivno bila prespora, mnogo zadržavanja lopti, od obje ekipe smo viđali napade koji se završavaju vraćanjem lopte u vezni red ili odbranu. Videli smo po maksimalno 4 dobra napada od obje ekipe. Bilo je dosta zadrzavanja vremena u trenucima kada je dolazilo do prekršaja jer definitivno neki prekršaji nisu za ležanje 5min na terenu. Istina, bolja ekipa je pobijedila, ali bez ikakvog umora, ovim tempom su mogli odigrati još 90 minuta.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi