Prije nekoliko sedmica mu zviždao cijeli stadion, a sinoć je Messi dobio ono što zaslužuje

Tako se ponašaju pravi navijači

Prije nekoliko sedmica mu zviždao cijeli stadion, a sinoć je Messi dobio ono što zaslužuje

E. Čaušević

PSG je sinoć na svom terenu remizirao protiv Lensa (1:1), ali je svejedno osigurao titulu prvaka Francuske.

Parižani su po deseti put u svojoj historiji postali prvaci Francuske, te su uspjeli da osiguraju titulu iako je ostalo još nekoliko kola do kraja prvenstva.

PSG je sinoć remizirao protiv Lensa, a u centru pažnje bio je Lionel Messi koji je sredinom drugog poluvremena postigao spektakularan pogodak za 1:0.

Poznato je da su prije svega nekoliko sedmica navijači PSG-a izviždali Messija nakon što je PSG ispao iz Lige prvaka, te su na meču protiv Bordeauxa zviždali njemu i Neymaru svaki put kada bi primili loptu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Međutim, odnos prema Messiju se itekako promijenio jer je jedan od najboljih igrača svih vremena dobio fantastične ovacije Parka prinčeva nakon što je zabio golčinu protiv Lensa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi