12

Komentari (12)

arbajram
Najbolji na svijetu, ali samo trci za parama. Nije to ni Totti ni Iniesta ni Xavi
cccccc
Hahhaha jel ti to ozbiljno ili? Iniesta i Xavi su otišli u Japan odnosno Katar vjerovatno iz ljubavi prema državama hahaha
miki30
Tako si rekao i na punom Camp Nou. Obećavam vam da ću vratiti ligu šampiona u Barcelonu, pa pušiona. Nemoj nešto obećavati što možda nemožeš ispuniti. Šta ste se digli, ko da ste već sad nepobjeljivi. Jeste i jaka ekipa, ko fol svi vas se boje. Možda ste se oslabili sa Messijem, možda se Barca pojačala gubitkom Messija. I Juve je doveo Ronalda da osvoji tu ****ing ligu šampiona pa je nigdje ni na vidiku.
Zoilomas
Mbappe, Neymar, Messi, Ramos, Donnaruma, di Maria mislim wow! Opet kazem ako Mbappe ostane ovaj tim osvaja sve.
denimen9
Možda ima najvecu platu sada, ali znamo svi da je Ramos tu Bog, Allah i Dzamija!
lopov84
Ovo su oni sve isplanirali već prošle godine, kad ga nisu htjeli pustit. Mogao bih glavu dati, da je sve inscenirano i po dogovoru. Možda njegove emocije nisu, ali prelazak je definitivno dogovoren vec prošle godine uz predznanje sta treba uraditi da La Liga ne odobri, kako bi on mogao otići bez da je on htio i bez da ga je Barca pustila...
cccccc
Mesi sigurno nije imao u planu da ode iz Barcelone. Zašto ovo govorim? Pa da je htio otići javio bi Agueru da ne dolazi jer je Aguero i došao samo radi njega u Barselonu. Njih dvojica su kumovi.
kurjak
Sad ćeš vidjeti dječače kad te tamnoputi štoperi budu izuvali iz kopački.
Messimagic
Sretno! Allez PSG!
miki30
Evo ga najnoviji navijač PSGa. Počeo navijati od prekjučer.
Celtic
Kad imaš love uvijek si dječak a kad nemaš samo želiš što prije da umreš.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti