Riquelme mu poklonio dress: Messi ni slutio nije kakve kritike će dobiti zbog toga

Osmijeh je još sve pogoršao

Riquelme mu poklonio dress: Messi ni slutio nije kakve kritike će dobiti zbog toga

Endin Čaušević

Reprezentacija Argentine sinoć je na svom terenu pobijedila Venecuelu sa 3:0 u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Gaučosi su sinoćnji meč igrali na legendarnoj La Bomboneri u Buenos Airesu, a stadion Boce Juniors bio je ispunjen do posljednjeg mjesta.

Argentinci su oduševili svoje navijače odličnom igrom, te su uspjeli da slave sa 3:0. Prvi gol na meču postigao je Gonzalez, dok je na 2:0 povisio Angel Di Maria.

U 82. minuti na scenu je stupio i Lionel Messi koji je postavio konačnih 3:0. Messi je bio u centru pažnje i nakon utakmice i to zbog fotografije koja se pojavila na društvenim mrežama.

Naime, Messi je nakon meča bio u društvu legendarnog Juana Romana Riquelmea koji mu je na poklon dao dres Boce Juniors, te su pozirali za fotografe.

No, ova fotografija se nije svidjela navijačima Newell's Old Boysa za koji Messi navija od malih nogu, a poznato je da ovi klubovi nisu baš u najboljim odnosima. I Messijev osmijeh je dodatno "zakuhao" raspravu zbog čega su navijači Newell'sa bili još bijesniji.

Top Komentari

AlJazeera
joj vas i vaših sportskih članaka više kakav odron od portala ste vi postali to je katastrofa
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi