Pojavio se video na kojem se jasno vidi zašto je Messi bio tako bijesan na Ramosa

Pojavio se video na kojem se jasno vidi zašto je Messi bio tako bijesan na Ramosa

E. Čaušević

Lionel Messi i Sergio Ramos imali su jučer verbalni sukob na treningu PSG-a.

Poznato je da su Messi i Ramos ljuti rivali već godinama jer su čak 16 godina igrali jedan protiv drugog u okršajima Barcelone i Real Madrida.

Sada su u istom timu što niko nije mogao ni zamisliti prije nekoliko godina, ali jasno je da trzavice koje su imali godinama ne mogu tek tako nestati.

To se vidjelo jučer na treningu kada je Messi bio bijesan na Ramosa nakon što ga je Španac u jednoj akciji nezgodno udario po nogama.

Messi je driblingom nadmudrio Ramosa koji ga je potom udario po nogama, a nakon što je zabio pogodak Argentinac se vratio do svog saigrača i poručio mu da ne treba tako jako da ga udara.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na Twitteru se pojavio i video iz drugog ugla koji najbolje pokazuje zašto se Messi tako naljutio, te kako je Ramosu prigovorio što ga je udario bez ikakve potrebe.

Top Komentari

denimen9
Kao i 1000 puta do sada, ni dirnuo ga nije.
4 3
BaboBih
Samo gluposti pišete, nit je Messi bio bijesan nit je Ramos isao 100%.. malo ga zakacio i da je utakmica on bi ga pokupio nebi mu dao proci
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi