Ni Messijevom sinu nije bilo jasno zašto je njegov otac po sedmi put osvojio Zlatnu loptu

Video postao hit na društvenim mrežama

Ni Messijevom sinu nije bilo jasno zašto je njegov otac po sedmi put osvojio Zlatnu loptu

E. Čaušević

Lionel Messi je u ponedjeljak proglašen za najboljeg igrača svijeta u 2021. godini.

Ceremonija dodjele Zlatne lopte koju tradicionalno organizuje France Football održana je u Parizu, a po sedmi put ovu nagradu u svojoj karijeri osvojio je Messi.

Messi je tako apsolutni rekorder sa sedam Zlatnih lopti i teško je očekivati da će ga uspjeti neko nadmašiti u doglednoj budućnosti.

Međutim, ova dodjela ponovo je izazvala dosta kontroverzi jer je mnogo onih koji smatraju da Messi nije zaslužio da osvoji ovu nagradu. Očekivalo se da će ona otići u ruke sjajnog Roberta Lewandowskog, ali se na kraju to nije desilo.

Messi je ove godine uspio da s Argentinom osvoji Copa Americu i dođe do prvog velikog trofeja s reprezentacijom što mu je jedino nedostajalo u karijeri, te je očito to na kraju presudilo.

Argentinac je sa svojom porodicom pozirao sa svim Zlatnim loptama koje je osvojio, a u centru pažnje našao se njegov najstariji sin Thiago.

Thiagu nije bilo jasno zašto su fotografi tu i zašto je na stolu sedam Zlatnih lopti, te je pitao svog oca zašto je baš on osvojio ovu nagradu, a on mu je samo kratko poručio: "Ne znam".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naravno, ovaj video je odmah postao hit na društvenim mrežama, a očito je da ni Thiagu nije bilo ovaj put jasno zašto je njegov otac izabran za najboljeg igrača svijeta.

Promo

Top Komentari

user1607499935
Lewa jeste zasluzio ove godine ali da je dobio zato jer je dao najvise golova, onda je Messi trebao dobiti 2016, 2017 i 2018 kada je imao i najvise golova i najvise asistencija i kada je po svim statistikama on bio najbolji igrac. Realno. Tada su vazniji trofeji presudili u korist Modrica i Ronalda, isto kao i sada u korist Messija.
5 6
Miskee
Vidi mali Thiago koliko je sati..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti