Argentinci počeli pjesmu koja ismijava Pelea, a Messi oduševio cijeli svijet svojim potezom

Nije im to dopustio

Argentinci počeli pjesmu koja ismijava Pelea, a Messi oduševio cijeli svijet svojim potezom

E. Čaušević

Reprezentacija Argentine uspjela je konačno da osvoji trofej Copa Americe.

Argentinci su za vikend igrali finale ovog takmičenja na Marakani protiv Brazila i uspjeli su da pobijede sa 1:0 i tako konačno osvoje trofej.

Prethodnih desetak godina Argentinci su poraženi u čak tri finala Copa Americe, ali Gaučosi su uspjeli konačno da skinu "prokletstvo" i osvoje trofej ovog takmičenja.

To se posebno odnosi na Lionela Messija koji je uspio da osvoji prvi trofej u dresu reprezentacije Argentine čime je zaokružio svoju spektakularnu karijeru.

Nakon utakmice Messi je bio u centru pažnje jer su igrači potrčali njemu u zagrljaj jer su svi znali koliko mu znači da s reprezentacijom konačno osvoji neki trofej.

Argentinci su nakon utakmice slavili na stadionu sa svojim navijačima, a zanimljiv detalj desio se tokom proslave titule.

Naime, Rodrigo De Paul počeo je pjesmu koja ismijava Pelea, a onda onda je Messi oduševio sve svojom reakcijom kada je pokazao svom saigraču da ne pjeva tu pjesmu.

Ovaj potez oduševio je fudbalsku javnost i pokazao da je Messi zaista veliki igrač, ali još veći čovjek.

Top Komentari

miki30
Jes nema šta ljudina i po, saće on u Izrael to da potvrdi.
2 11
opasni_medo
Kapa dole, respect, raduj se svom uspjehu, cijeni kvalitet i uspjehe drugih.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi