Ponoć otkucala: Lionel Messi postao slobodan igrač
FOTO: EPA

Navijači Barcelone čekaju novi ugovor

Ponoć otkucala: Lionel Messi postao slobodan igrač

H. Zilić

Argentinskoj zvijezdi Lionelu Messiju u ponoć je istekao ugovor sa Barcelonom.

Messi je imao važeći ugovor do 30. juna 2021. godine, a sada su navijači Barcelone na "iglama" jer Argentinac nije još produžio ugovor sa katalonskim gigantom.

Argentinac je dao riječ Upravi Barcelone da će produžiti ugovor, a to bi se trebalo desiti u narednim danima ili po završetku Copa Americe, međutim bez obzira na riječ obećanja, navijači Barcelone će biti nervozni dok god papir i olovka ne ozvaniče novu saradnju Messija i Barcelone.

Spominjalo se nekoliko klubova kao moguće destinacije Lionela Messija. U igri je bio Bayern Munchen, spominjali su se Manchester City i PSG, ali argentinski čarobnjak će ostati u redovima Barcelone, osim ako se u narednim danima ne desi neko iznenađenje, o kojem navijači Barcelone ne žele da razmišljaju ni u najgorim snovima.

Očekuje se da će Messi potpisati ugovor na dvije godine, te da će nakon toga napustiti klub kako bi se okušao u američkom MLS-u.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ne treba trošiti riječi kakav trag je Messi ostavio u Barceloni s kojom je osvojio sve što je mogao i postao jedan od najboljih igrača svih vremena.

Messi je u dresu Barcelone odigrao 778 utakmica, te je zabio nevjerovatnih 672 golova i dodao još 305 asistencija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Novinari, već možete početi pisati da je potpisao za Real :)
2 0
ubnt
Dajte čovjeku ugovor . Ostao je bez primanja . Kako mislite da plati troškove ?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi