Argentinci proslavili trofej Copa Americe s navijačima, a Messi nije mogao prestati plakati

Zna se koliko mu sve to znači

Argentinci proslavili trofej Copa Americe s navijačima, a Messi nije mogao prestati plakati

E. Čaušević

Argentina je sinoć pred svojim navijačima pobijedila Boliviju sa 3:0.

Argentinci su meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igrali u Buenos Airesu, a još jedno nevjerovatnu utakmicu odigrao je Lionel Messi.

Messi je bio najbolji igrač utakmice jer je postigao hat-trick i još jednom je pokazao o kakvom majstoru se radi.

Nakon utakmice Argentinci su pred svojim navijačima odlučili da proslave titulu Copa Americe koju su osvojili prije skoro dva mjeseca nakon pobjede u finalu protiv Brazila.

Za Messija je ovo bio prvi veliki trofej s reprezentacijom i jasno je bilo koliko mu je to značilo, a pogotovo jer je sada imao šansu da titulu proslavi sa svojim navijačima.

Messi ni tokom sinoćnje proslave nije mogao sakriti svoje suze i jednostavno je pokazao da je osvajanjem Copa Americe ispunio još jedan svoj san.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi